A cigarettázás a világ leggyakoribb és legcsúnyább szokásai közé tartozik, a dohányosok száma pedig egyre csak gyarapszik. A szenvedélybetegségtől megszabadulni vágyók csak nagyon ritkán járnak sikerrel, azonban a nanotechnológiát felhasználó Zerosmoke segítségével könnyű leszokni a dohányzásról. Ez a biológiailag aktív pontokat masszírozó apró készülék leginkább egy fülékszerre hasonlít.

Ha ismerős az akupunktúra fogalma, vagy esetleg már saját magadon is tapasztaltad a kezelés jótékony hatásait, akkor az agy különböző pontjaira ható Zerosmoke működésének megértése nem fog problémát okozni.

A fül az emberi test kicsinyített mása

436457457

Ez az alternatív gyógyászatban elért felfedezés a francia, Paul Nogier tudós nevéhez fűződik. Ő volt az, aki felfigyelt a fülkagyló és az emberi embrió alakja közötti hasonlóságra, és bebizonyította azt is, hogy ez bizony nem a véletlen műve. A fül tükrözi az egész testet, a rajta található pontok pedig mind kapcsolatban állnak valamelyik szervünkkel. A készülék a fülkagyló bizonyos pontjaira gyakorolt hatásával képes kezelni a test érintett szerveit.

Az Auriculo-terápia nevű módszer a következőképpen hat a biológiailag aktív pontokra:

 • Trigger point masszázzsal;
 • Akupunktúrával;
 • Elektromos stimulációval;
 • Kauterezéssel;
 • Mágneses mezővel.

Paul Nogier körülbelül 60 évvel ezelőtt fedezte fel ezt a Zerosmoke fejlesztésének is alapjául szolgáló jelenséget. A terméket már számtalan országban, többek között Magyaroroszágon is alkalmazzák.

A függőség az agyban van

A Zerosmoke szerkezetének felépítése nagyon egyszerű. A készülék két apró, 24 karátos sárga vagy fehérarany bevonatú golyóból áll. A mágnesek a fülkagyló különleges pontjaihoz kapcsolódva küldenek jeleket az agynak. Ezek a jelek blokkolják a dohányzás iránti vágyat. A termék felhelyezéséhez nincs szükség a fülkagyló kiszúrására. A kölcsönös vonzásnak köszönhetően, a mágnesek stabilan képesek a fülön maradni.

A Zerosmoke használata:zerosmoke hungary

 • Nem eredményez sérüléseket;
 • Nem okoz allergiás reakciót;
 • Nem puhítja meg a felhámot és nem vált ki duzzanatokat;
 • Nem idéz elő irritációt.

Az arany bevonat megvéd a fent említett hatásoktól, valamint megnöveli a mágnesek vezetőképességét.

A készülék sajátosságai

A Zerosmoke különböző verziókban is elérhető, megvásárolható sárga- és fehérarany bevonattal (tetszés szerint akár mindkettővel). A mágnesek mérete lehet egyforma vagy eltérő nagyságú is. Ezek csupán a termék esztétikai kinézeten változtatnak, az eszköz hatása minden esetben megegyező.

A várható eredmények:

 • A testnek egyre kevesebb nikotinra lesz szüksége;
 • A dohányzók egyre kisebb örömet lelnek a cigarettában;
 • Az ízlelő receptorok tompulnak.

A használati utasításban megtalálható a mágnesek fülkagylón való elhelyezésének pontos leírása. A készüléket naponta 2-4 órát ajánlott hordani, pihenés közben. A termék egy nap akár kétszer, reggelente és esténként is alkalmazható. Nem kell azonnal leszoknod a dohányzásról, fokozatosan is csökkentheted a naponta elfogyasztott cigaretták számát, és dohányozhatsz a már megszokott módon. Figyeld meg, hogyan változnak az érzéseid a kezelés ideje alatt. A hét végére már te magad is le akarsz szokni a dohányzásról. Általában, körülbelül négy hét kell ahhoz, hogy teljesen meg tudj szabadulni ettől a rossz szokástól. Ha ez nem sikerül az első terápiát követően, szüneteltesd a termék használatát, majd pár napon belül próbálkozz újra.

Az igazság a Zerosmoke-ról

A terápiás készülék megvásárlása előtt, nem árt tudni annak ellenjavallatairól. A Zerosmoke használata nem ajánlott a bármilyen elektronikus implantátumokkal rendelkezőknek és a várandós nők számára.

08709879

Ne felejtsük el, hogy a Zerosmoke nem fog varázslatos módon megszabadítani ettől a rossz szokástól. A termék csak a ténylegesen leszokni vágyóknak tud segítséget nyújtani. Más módszerekhez hasonlóan, ehhez a terápiához is aktív részvétel szükséges. A gyártók szerint, a készülék csak az élettani problémák leküzdésében igazán hatékony, a dohányzás iránti függőséget nem tudja megszüntetni. A termék megvásárlása előtt tehát fontos elhatároznunk magunkat. A kívánt eredményeket általában a nyomós indokkal rendelkező, elkötelezett emberek tudják elérni. A Zerosmoke vásárlói által beküldött hozzászólások mind a termék hatékonyságát bizonyítják.