Olvassátok el, hogyan sikerült csodakrémek nélkül, mindössze 15 perc alatt lényegesen megnövelnem a péniszem. Xtrazex pénisznövelő – vélemények gyakori kérdések, összetevők, mellékhatásai, hogyan kell használni

xtrazex használata magyarul

Szingli pasiként a napjaim teljes pörgésben éltem egészen addig, amíg nem találkoztam Mrs. Tökéletessel… Megnyerő szempár, formás alak – hibátlan külső. Úgy éreztem, ennél a lánynál labdába sem rúghatok. Bár látszólag fantasztikus formában voltam, az első éjszakánkat szerettem volna olyan emlékezetessé tenni, amit ő sem fog soha elfelejteni. Életemben először rászántam magam egy pénisznövelő módszer kipróbálására. Az eredmény teljesen letaglózott!

Hogy őszinte legyek, soha nem hittem a pénisz- és libidónövelő csodaszerekben. A témában való keresgélés során megtudtam, hogy a probléma megoldására még úgynevezett pénisznagyobbító pumpák is léteznek. Egyszerűen nem értem, hogyan kísérletezhetnek ilyenekkel az emberek. A péniszem megnöveléséhez, én egy különleges tablettát használtam. Úgy éreztem, ez egy biztonságos, magától értetődő módszer. Szerencsére, nem tévedtem. A termék hamar beindította a vérkeringésem, melynek köszönhetően + 5 cm-t nőtt a farkam…! Szó szerint kőkemény lettem!

A kisebbségi komplekszusom kevesebb, mint 15 perc alatt megszűnt.

Bár a farkam soha nem tartozott a legkisebbek közé, még sem voltam igazán elégedett a mellette elért eredményekkel. Nem volt vele nagy gáz, a lányok sosem panaszkodtak miatta, én azonban egy kicsivel nagyobb szerszámra és jobb teljesítményre vágytam. A szexuális vágyfokozók keresgélése közben találtam rá az Xtrazex tablettára. A termékleírás elolvasását követően már biztosra tudtam, hogy ez a készítmény 100%-osan biztonságos, mellékhatásoktól mentes és ami még fontosabb, nem okoz irritációt vagy kiütéseket. Hogy elkerüljem az esetleges beégést, úgy döntöttem, először egyedül próbálom ki a terméket. Elég szkeptikusan álltam az egészhez, hiszen nem igazán hiszek az ilyen gyors és varázslatos eredményekben, de végül még is adtam egy esélyt a készítménynek. Biztosra akartam menni, ezért a tabletta beszedése előtt és után is készítettem egy fotót a merevedésemről. Az eredmények lenyűgözők voltak! 5 cm-t nőt a farkam. Nem hittem a szememnek…

Fantasztikus izgalmi állapot, háromszor intenzívebb érzés

Végre valahára elérkezett az idő, amikor élesben is kipróbálhattam a csodatablettákat. Be kell valljam, rettentően izgultam. Minden erőmmel azon voltam, hogy lenyűgözzem Mártit. Reméltem, hogy azon az éjszakán valami olyat fog megtapasztalni, amit eddigi élete során még soha sem érzett. A termék használati utasításaihoz mérten, 15 perccel az együttlétünk előtt vettem be az Xtrazex-szet. Már az előjáték ideje alatt készen álltam a behatolásra. Márti elégedettsége szó szerint az arcára volt írva. Mély benyomást sikerült tennem. Nem volt más dolgom, mint ezt az állapotot az együttlétünk végéig hozni. A szeretkezésünk azonban még hosszú-hosszú ideig kitartott. Kisebb alvós szünetekkel, az egész éjszakát végig szexeltük. Még soha sem volt ehhez hasonló élményem. Így képzelem el a szexmaratonokat. Márti hangosan sikoltozott a gyönyörtől, nyögései pedig az egész házat átjárták. Azt mondta, ez volt az első alkalom, hogy többszörös orgazmusa van. Úgy éreztem, sikertült elérnem a célom. Nem csak a barátnőmet tudtam kielégíteni, magamat is sikerült meglepnem életem legjobb szexuális élményével. Szinte azonnal felállt, így Márti kérésére bármikor be tudtam volna rakni.

A mindenki által áhított méret

Nem fogok hazudni, tudom, hogy a sikerem leginkább az Xtrazex-nek volt köszönhető. Mivel Márti egy gyönyörű, érzéki nő, szinte biztos vagyok abban, hogy nem lettek volna erekciós problémáim, még is azt gondolom, az együttlétünk sem lett volna olyan észveszelytő. A farkam szuper kőkemény, a szex pedig sokkal élvezetesebb volt. Ma már teljes komolysággal kijelenthetem, hogy nem tudnám elképzélni a szexuális életem az Xtrazex nélkül. Tudom, hogy óriási csalódást okoznék, ha férfiasságom lényegesen kisebb lenne az első éjszakánkhoz képest. A készítménynek köszönhetem a 3-szor intenzívebb orgazmusom. Miért is akarnék lemondani erről? Ezt azóta sem mondtam Mártinak, ez lesz az én kis titkom. A végeredmény az igazán fontos, nem igaz? A következő eredményeket értem el az Xtrazex használata mellett:

  • Megnövekedett libidó és önbizalom
  • 3-szor erősebb erekció
  • Lehetőség az új, változatos szexuális életre
  • 100%-ig kontrollálható erekció és magömlés

Magávalragadó hatás a férfiasságom regenerálása mellett

A termék másik előnye (ezen felül is van?), hogy használata mellett péniszünk a behatolás idejére kellőképpen hidratált és nedves lesz, tehát semmi szükségünk síkosítóra. 😉 Az együttlét során, bármilyen játékszerrel kényesztethetjük a másikat. A készítmény hatása minden egyes használat után erősebb lesz, így nem kell minden együttlét előtt bevennünk azt. Kicsit mókásan érzem magam, amikor a hódításaimra gondolok, hiszen csak most tudom igazán, hogy mire vagyok képes. Az Xtrazex-nek köszönhetően, én lettem Márti álmai szeretője. Roppant szerencsésnek érzem magam. 😉 Ha elégedett vagy szexuális teljesítményeddel és péniszméreteddel, akkor is érdemes kipróbálnod ezt a fantasztikus tablettát. Ne feledjük, mindig mindent lehet fokozni.

Xtrazex – rendelése, ára

xtrazex – tapasztalatok, véleménye, hozzászólások

Viktória

Volt egy pasim, akinek 12 cm-es volt a farka. Soha nem volt orgazmusom… Kell ennél többet mondanom?


Pál

Használta már valaki a terméket? Nekem egy hónap alatt, 3 cm-t nőt a farkam. Ez normális?


Dániel

Normális-e? Minden a terméket használó ember egyéni tulajdonságától, péniszméretétől, stb. függ. Ha engem kérdezel, az egy hónap alatt elért plussz három centi fenomenális. Nem tudom, mi mást kívánhatnál…


Valentín

Én három hétig használtam a tablettákat és +3 centit nőt a farkam.


Szebasztián

Az első hónapban alig nőt 2 cm-t a péniszem, viszont a teljes, három hónapos kezelés befejeztével, ma már 7 cm-rel nagyobb szerszámmal büszkélkedhetek. Nektek is azt ajánlom, hogy a kezelés végeztével méreckedjetek csak meg.


Elíz

Sajnos egy kis péniszű férfi, még ha kivételes képességekkel is van megáldva, nem tud teljesen kielégíteni egy nőt… Erről elég sokat mesélhetnék!


István

Az Xtrazex tabletták a ceglédi gyógyszertárakban is kaphatók? Egy héten belül lesz egy nagyon fontos találkozóm, ezèrt nem tudom kivárni a termék szállítási idejét. Örülnék neki, ha egy egyszerű boltban is hozzájuthatnék a készítményhez. Valaki tudna nekem segíteni ebben?


Zakariás

Az Isten áldjon meg ember, nyugodj le… A csomag két nap alatt megérkezik. Nem értem, mi a probléma… A termék nem található meg gyógyszertárakban, olvass kicsit figyelmesebben.


Gábor

Kedves István! Én a helyedben nem hinnék ebben az egészben. Szinte biztos vagyok abban, hogy egy újabb átverésről van szó.


Zakariás

Emberek ez egy blog bejegyzés… Szerintetek csak szórakozásból írogatnék ilyeneket??? Gondolkozzatok már.


Irén

A férjem és én nagyon szeretünk ilyen dolgokkal kísérletezni. Már számtalan potencianövelőt és pénisznagyobbító tulajdonságú készítményt próbáltunk ki. Valóban előfordult, hogy jó eredményeket, mélyebb és intenzívebb érzéseket éltünk meg egyes termékek mellett. Mmmm ;)) Tegnap rendeltük meg az említett terméket, rövidesen írok a mellette elért eredményekről! 🙂


Csaba

Iszonyatosan kicsi a péniszem (felállt állapotában éri el a 10 cm-t). Mindig is kellemetlenül éreztem magam emiatt, de miután az egyik csaj ki is jelentette, hogy nem érzi, amikor berakom, az önbizalomhiányom 1000%-osra ugrott… Ha ez a tabletta nem fog segíteni, nem tudom mit tévő leszek…


Lajos

Engem a hosszúságnál sokkal jobban érdekel a vastagság. Hány centivel nagyobb térfogatra számíthatok?


Krisztián

Az én farkam 2 hónap alatt, 3 cm-rel lett vastagabb. Most kezdtem el a harmadik csomagomat, lehet még nő majd pár centit.


Laura

Ez az! Uraim a 20 centis péniszetekkel nem tudtok orgazmust okozni a csajoknak, ha a farkatok térfogata egy vékony virsliéhez hasonlít… Én azt szeretem, amikor valakinek határozottan vastag és masszív farka van 😀 Szerintem a legtöbb nő így gondolja, még ha nem is meri mondani. 😉


Roland

Szerencsére, nekem nincs szükségem pénisznagyobbításra, viszont ha bármi problémám adódna, sokkal inkább választanám a gyógyszereket a krémek és különböző furcsa súlyzók helyett… Srácok, ti is fontoljátok meg! ;p


Tamás

Hali! Ez a tabletta a potenciám javításában is segít? Természetesen, örülnék pár plussz centinek, de jó volna megerősíteni az erekcióm is. Ehhez vegyek inkább egy teljesen más terméket? Előre is köszönöm a válaszokat.


Martin

Az én szexuális teljesítményem lényegesen jobb lett a termék használata mellett. Sokkal tovább bírom szex közben, és ma már bármikor készenállok egy jó kis hancúrozásra 😀 Az orgazmusom is lényegesen intenzívebb lett, de ez lehet csak nálam volt így 😉


Péter

Egy nő sem vágyik puhapöcsű férfira. A pasi akkor igazán jó pasi, ha szerszámja is jól működik. Uraim ezt ne felejtsétek el!


Mátyás

Most rendeltem meg a tablettákat. Alig várom, hogy megérkezzen a csomagom! 😉