Ezzel a 100%-osan természetes géllel, teljes biztonsággal kezelhetők a visszerek, valamint az egyéb lábproblémák. A különleges VaricoFix, az elmúlt évek egyik legígéretesebb felfedezései közé tartozik.
Hatása már rövid idővel a termék alkalmazása után látható, a használatát követően pedig kellemes, hosszantartó, könnyű érzés tapasztalható. A VaricoFix-et felépítő egyedi, biológiai eredetű alapanyagok képesek leszámolni a visszerek kialakulásának okaival. A terméket világszerte minden orvos ajánlja, a minősége bizonyított. A VaricoFix sikeresen átesett a szükséges laboratóriumi és bakteriológiai vizsgálatokon.

Az orvosok a gél használatát a visszeres betegségek bármely szakaszában ajánlják. Az igazság az, hogy a termék kitűnő eredményeket biztosít. Rengeteg páciens volt képes műtéti beavatkozás nélkül, a gél kizárólagos alkalmazása segítségével meggyógyulni. A termék a kezdeti szakaszoktól kezdve egészen a visszér tényleges kialakulásáig segít kezelni a betegséget.

A VaricoFix gél összetétele: 5458454587

 1. Hegyi árnika – egy, a francia hegylábak mentén termő növény. Serkenti a vérkeringést, meggyógyítja a sebeket és a különböző zúzódásokat. Segíti a regenerációs folyamatokat, valamint gyulladáscsökkentő hatású.
 2. Fürtös salamonpecsét – normalizálja, visszaállítja, valamint megerősíti az erek és a vénák működését, ezzel kétszeres védelmet biztosítva. Csökkenti a pattanásos bőr tüneteit, valamint serkenti a vénabillentyűk működését.
 3. Toboz – megőrzi, valamint helyreállítja vérerek és a vénák rugalmasságát.
 4. Ázsiai gázló – erős élénkítő hatást nyújt. Helyreállítja a kötőszövetek működését, meggyógyítja a vérerek apró sérüléseit, valamint kezeli az érintett vénákat.
 5. Szúrós csodabogyó – helyreállítja a vérerek falait, és megszűnteti a visszerek kóros folyamatait. Csökkenti a láb nehézségérzetét és fájdalmát, valamint erős antioxidáns tartalommal is bír.
 6. Heparin – az egyik leghatékonyabb, trombózis ellen használt anyag. Helyreállítja a vérerek sejtjeit, kiküszöböli a vénás, valamint a vénákat körülvevő bőr duzzanatát. Megszünteti a fájdalmat, a görcsöt, a zúzódásokat, valamint a duzzanatokat.

A VaricoFix-ben fellelhető összetevők garantáltan hatékonyan kezelik a visszereket, valamint azok kialakulásának megelőzésére is tökéletesen alkalmasak. A termék frissítő, hűsítő hatással rendelkezik.

A VaricoFix tulajdonságai:

 • Csökkenti a vénák vérnyomását
 • Gyorsan regenerálja a vérerek falait
 • Növeli az erek rugalmasságát
 • Megakadályozza a vénák pangását
 • Eltűnteti az ödémákat
 • Csökkenti a kapilláris permeabilitást, valamint a sérülésekre való hajlamot
 • Megszűnteti a visszereket, és megakadályozza azok kialakulását
 • Gyulladáscsökkentő4354554444
 • Serkenti a vádli ereinek működését
 • Megerősíti az ereket

Ahogy az a fent említett tulajdonságokból látható, a termék a visszér összes kialakulását kiváltó okát és tünetét képes megszűntetni. A visszerek súlyos problémákat okozhatnak. Minél hamarabb kezelik őket, annál kevesebb komplikáció tapasztalható. A VaricoFix-nek köszönhetően elkerülhetők a bonyolult, drága operációk, valamint a költséges kezelések, mindez fájdalom és egészségügyi kockázat nélkül. A termék hatékony kezelést nyújt a makacs visszerekre, valamint a trófikus fekélyekre is. Megszűnteti a betegség olyan speciális tüneteit is, mint a bizsergés, a kezek és lábak hidegsége, fáradtsága, valamint nehézségérzete. Ezek helyett könnyű érzést biztosít, megfiatalítja, és gyönyörűvé varázsolja a lábat.

A visszér kialakulásának okai:

 • Örökletes hajlamok (szülőktől és egyéb rokonoktól).
 • Ülő életmód. A mozgásszegény életmód a vér pangását eredményezheti az erekben. A másik véglet, hogy a túl kemény munka, az állandó emelések, valamint a folytonos állás is elfáraszthatja a lábat, ami ugyancsak a betegség kialakulásához vezethet.
 • Szűk ruhák, és kényelmetlen cipők viselése, kiváltképp a magassarkú, valamint a hegyes orrú cipők esetében. A keringési elégtelenség eredményeként a vér pangani kezd.
 • Nehéz súlyok emelése az edzőteremben.
 • Elégtelen rostfogyasztás.
 • Különböző hormonális gyógyszerek, fogamzásgátlók, bizonyos megfázás elleni szerek fogyasztása. Az ilyen szerek nem kívánt mellékhatásokat, valamint keringési rendellenességeket is okozhatnak.
 • Az olyan rossz szokások, mint a keresztbe tett lábakkal való ülés. Ekkor a vér nem tud megfelelően áramolni, ez pedig komoly szövődményeket okozhat.
 • Nem megfelelő agyi véráramlás és alacsony vérnyomás.
 • Nehéz, fájdalmas szülés, várandósság.

A kezelést a visszér első megjelenő tünete után fontos elkezdeni annak érdekében, hogy visszaállhasson a láb ereinek megfelelő működése, valamint azért, hogy a betegség ne lépjen előrehaladottabb stádiumba tovább. Az első tünetek közé tartozik a láb nehézségérzete, viszketése, égető, bizsergő görcsössége, valamint a lábak feldagadása és zsibbadása.

A VaricoFix gél használata: 654544376554

Visszerek esetén, a gélt naponta kétszer ajánlott az érintett területen reggelente, valamint esténként alkalmazni. A láb nehézségérzete leginkább a munka után tapasztalható. A termék az éjszaka folyamán sikeresen képes ezt elmulasztani azzal, hogy visszaállítja a vénák megfelelő működését. Ezzel nyugalmas, fájdalommentes, valamint a rengeteg visszeres pácienst érintő lábgörcs nélküli alvás érhető el.

A betegség megelőzésére naponta egyszer, alvás előtt, vagy reggelente szükséges használni a gélt.

A VaricoFix bármikor használható a láb nehézségérzetének vagy bármely más kellemetlen tünet megszüntetésére. A termék 100%-osan természetes összetevőkből áll, ezért nincsenek mellékhatásai.

A hamisítványok elkerülésének érdekében, a VaricoFix gélt csak a megbízható oldalakról érdemes megrendelni. A termékről eddig rengeteg pozitív visszajelzés érkezett be.