Hallux valgus – ez a két latin szó, csakúgy, mint a „bütyök kitüremkedés” sokak számára ismerősen cseng. Ez a betegség a nagylábujjak metatarsophalangeális ízületeinek, a többi lábujj irányába történő elferdüléseként jelentkezik, amitől a lábfej eldeformálódik. A bütykös lábujjaktól szenvedő embereknek állandó kellemetlenségekkel kell szembenézniük. Ez alatt a kellemetlenség alatt nem csak a fájdalom értendő. A bütykös lábujjakkal rendelkező embereknek a cipők kiválasztása is kihívást jelent, hiszen nem csak a keskeny, magas sarkú modellek viselése ellenjavallt, de más tényezők is korlátokat szabnak.

A gond az, hogy a betegség idővel súlyosbodik. Szerencsére, az orvosok kifejlesztettek egy forradalmian új ortopéd eszközt – a Valgus Pro merevítőt, amely nem csupán a fájdalom okozta kellemetlenségektől szabadítja meg viselőjét, megelőző és gyógykezelési funkciót is ellát.

Mit értünk ortopéd merevítő alatt6744345666

A Valgus Pro használata egyszerű, kényelmes és felhelyezés szempontjából sem okoz bonyodalmat. Ezzel az előnyök listája azonban még korántsem teljes. A merevítő nem csak kényelmes, de biztonságos is egyben.

 • A Valgus Pro egy speciális rugalmas polimerből készült, amely közvetlen érintkezés során nem okoz bőrirritációt.
 • A rögzítő „bütyök” betétből és gélpárnából kialakított formája lehetővé teszi, hogy nagylábujj helyes pozícióban legyen rögzítve, ezzel megelőzi a terhelés alatt álló ízület elgörbülését.
 • A rögzítő tartása hosszú séták során sem gyengül. Számtalan vásárló visszajelzése igazolja, hogy a középső lábujjak kényelem érzete jelentősen javul.
 • A bőrfelület nem sérül – a Valgus Pro egy nagyon puha és ruganyos polimerből készül.

A szó szerint mindenki számára elérhető termék használata pofonegyszerű, és egyúttal rendkívül hatékony is. Nincsenek korlátozások a használatát illetően. Mi sem bizonyíthatná jobban használata egyszerűségét, mint az a tény, hogy egyetlen olyan felhasználói értékelés sem érkezett, amely működése bonyolultságát, vagy a termék által okozott kellemetlen tapasztalatokat firtatná.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Valgus Prora világszerte óriási a kereslet, amely alól Magyarország sem kivétel.

A Valgus Pro tulajdonságai, avagy az eredmény kiértékelése

Egyszerűsége ellenére a Valgus Pro ortopéd merevítő kiváló eredményeket jegyez. Tesztalanyok és független vásárlók megannyi értékelését rendszerezve összeállítható egy lista, amely a termék hasznos funkcióit tartalmazza:valgus pro hungary

 • a séta közben lábakra nehezülő teher egyenletesebben oszlik el a lábfejen, a lábak kevésbé fáradékonyak;
 • a nagylábujj helyes elhelyezkedéséből adódóan az ízület idővel meggyógyul;
 • A Valgus Pro folyamatos használata nem csupán a megelőzésben segít, de a betegség gyógyulásához is hozzájárul.

A Valgus Pro ortopéd szilikon rögzítő mindenki számára ajánlott függetlenül attól, hogy milyen cipőket szeret hordani. Hordható zokni, harisnyanadrág vagy harisnya alatt, nyitott, zárt, alacsony és magas sarkú cipőben egyaránt. Egy rugalmas és kényelmes párna illeszkedik a lábfej megfelelő területére, amely biztosítja, a kellemetlen érzés megszüntetését.

Orvosi kutatások által bizonyított hatékonyság

A termék megrendelése és használata előtt, mindenki elsődlegesen egy szakértő véleményére kíváncsi. A termék kapcsán meghatározó jelentőségű minden fejlesztői értékelés, és olyan adat, amely az ortopéd merevítő tesztalanyaitól származik. Klinikai vizsgálatok támasztják alá a találmány alábbi előnyeit:

 • a tesztalanyok a diszkomfort érzés csökkenését észlelték a lábfejen, a nagylábujj és mellette lévő ujj között;
 • a fájdalom mértéke azonnal lecsökkent;
 • a bőrkeményedés eltűnt;
 • az ízület állapota javult, hosszútávú használatot követően pedig radikális felépülés mutatkozott;
 • a lábfej érintett területére nehezedő túlzott nyomás miatt kialakult irritáció eltűnt;
 • a merevítő hosszú távú használata a lúdtalpas páciensek nehézségein is segített, ami a lábfej ilyenfajta rendellenességének a megelőzéséhez vezetett.

Ha valóban hatékony eredményeket szeretne elérni, rendelje meg a Valgus Pro-t. Az ortopéd merevítő az ízület rendellenes elváltozásának megelőzése érdekében eloszlatja a lábfejre nehezedő terhet, így a cipők sem rongálódnak, ezáltal nincs szükség órákat fecsérelni arra, hogy a megfelelő lábbelit válasszuk a boltban. A Valgus Pro egy olyan egyszerű és gondtalan világ kapuját tárja fel viselője előtt, ahol kedvére sétálhat az ember és abban a cipőben, amelyikben szeretne.

Ki hordhat ortopéd merevítőt694332

A Valgus Pro használatára vonatkozó korlátozások egészen egyszerűen nem léteznek. Az ortopéd merevítő anyaga egészségügyileg biztonságos, nem okoz allergiás reakciót, nem dörzsöli vagy irritálja a bőrt. A használat egyetlen feltétele, hogy a merevítő méretben megfelelő legyen. A gyártó megjelöli a rendelkezésre álló méreteket, ezért megrendelés előtt célszerű tájékozódni a készlet jellemzőit illetően. Ha nem nézünk utána, egy nagy csíptető fog kilógni, ez pedig kevésbé kényelmes.

Ahogy az korábban már szóvá lett téve, megéri a Valgus Prot megvennie, és viselnie. Bármilyen lábbelivel hordható. A kezelés megkezdésekor ez alól kivételt képeznek a szélsőségesen keskeny cipők – először a lábfejnek hozzá kell szoknia a merevítőhöz, az ödémás vizesedés leáll, a porcszövet erősödik és a csont a helyére húzódik. Ezt követően – egy keskeny cipő már nem okozhat fájdalmat, nem kelthet többé félelmet és ismét a ruhatár megszokott részévé válhat.