A tökéletes alakért folytatott harc mindig is együtt járt némely megkötések betartásával. Majdhogynem minden diéta bizonyos ételek elhagyására vagy azok mennyiségbeli korlátozására kényszerít bennünket. Ezzel megannyi pozitív érzéstől fosztjuk meg magunkat. Ezeket a behatásokat, olykor a fogyókúra megkezdése előttinél is nagyobb mértékű kudarcélmény és súlygyarapodás követi.

Most azonban egyszerűen, biztonságosan és ami a legfontosabb, egy ízletes és egészséges készítmény segítségével szabadulhat meg azoktól a plusz kilóktól. A Solanumnak köszönhetően megnyílt a lehetőségünk arra, hogy egészségünk megőrzésével és a bélrendszer működésének a javításával egyidejűleg villámgyors tempóban, átlagosan 15 kilogrammot fogyjunk.

Mit kell tudni a Solanumról?

A készítmény kiemelkedően fontos egyedi tulajdonsága az összetevőiben rejlik, amelyek között legfőbb zsírégető hatóanyagként a közönséges burgonyát is megtaláljuk. Természetes alkotóelemei a gyors fogyással egyidejűleg az egész szervezetre kedvező hatást fejtenek ki. Ennek köszönhető a Solanum hosszú távú eredménye, amely eltérő táplálkozási szokások bevezetése vagy a készítmény elhagyása után is kifejti hatását.33434666

A Solanum gyógykészítmény tulajdonképpen egy lekvár, amely számtalan hasznos szerves vegyületet tartalmaz.

 • Globulin – védelmet biztosít a mikrobák ellen.
 • Albumin – a vér viszkozitásáért és annak stabilitásáért felelős.
 • Fehérjék – szervezetünk működésének elengedhetetlen alapkövei.
 • Peptidek – megtisztítják a testet a méreganyagoktól és serkentik a bőr regenerálódását.
 • Folsav– a sejtosztódásért és azok fejlődésért felelős, kedélyállapot- és emésztésjavító.
 • B1, B2, B6 vitaminok – segítenek megbirkózni a stresszel, elősegítik az idegrendszer és az anyagcsere folyamatok megfelelő működését, a teljes szerv- és idegrendszerre kifejtik hatásukat.
 • A vitamin – a szövetgyógyulásban játszik fontos szerepet, csökkenti a fertőzések kockázatát, erős antioxidáns.
 • C vitamin – erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, és elősegíti az ásványok és más vitaminok hatékonyabb felszívódását.
 • Mikroelemek (kálium, magnézium, vas) – a szervek és az idegrendszer működését javítják, különböző élettani folyamatok gyógyulását és megerősítését segítik elő.

Az ínycsiklandozó és egészséges lekvár szempillantás alatt megszabadítja súlyfeleslegétől
és a fellépő mellékhatások miatt sem kell aggódnia. Javítja bélműködését és megtisztítja szervezetét a káros méreganyagoktól. A fogyás még sosem volt ennyire egyszerű, egészséges mi több, finom!

A Solanum tulajdonságai

Az egészségre gyakorolt kedvező sajátosságainak köszönhetően a gyógykészítmény gyengéd, kíméletes módon szabadítja meg szervezetét a káros vegyületektől, méreg- és salakanyagoktól. A solanum hungarykészítmény legfőbb összetevőjét képező keményítő fontos szerepet játszik a tisztítófolyamatban. Feladatát tekintve abszorbens, tehát felszívja a szervezetben található összes káros vegyületet.

A keményítő molekuláit megkötő víz elősegíti a vízhajtó hatást, amely folyamán az emésztőszervek megtisztulnak a méreganyagoktól. A lúgos összetevők megóvják a bélfalakat a gyomorsav káros hatásaitól, és kíméletes módon egy olyan megbízható védőréteg létrehozásával semlegesítik azt, amely megakadályozza az elfertőződést és a gyulladások kialakulását.

A fehérjék segítenek felgyorsítani az anyagcserét és biztosítják annak megfelelő működését a hatékony zsírégetéshez szükséges optimális szinten.

Hogyan alkalmazzuk a Solanum-ot?

Szükségtelen tartani a gyógykészítmény alkalmazásától, mivel használata, az egyes összetevőkre való érzékenység kivételétől eltekintve teljesen biztonságos. Az alábbiakban megtudhatja miként javallott a Solanum fogyasztása:

 • reszelje egy egész citrom héját 2 pohár forrásban lévő vízbe és hagyja állni 30 percig;
 • szűrje le a vizet, és a száraz lekvár előzetes hidegvízbe való beáztatása után adagoljon két evőkanálnyi Solanumot a leszűrt citromos vízhez;
 • forralja fel, majd vegye le a keveréket a tűzről és adjon hozzá két evőkanál mézet és pár csepp citromlevet (ízlés szerint tetszőlegesen).

A gyógykészítmény hatékonysága fokozható, ha a Solanumot olyan kedvező hatású hatóanyagokkal fogyasztjuk egyidejűleg, mint a méz (B, E vitaminban, karotinban és folsavban gazdag), a berkenye (méregtelenítő, vérnyomáscsökkentő hatású) vagy a goji bogyók (lassítja az öregedést, serkenti az agyműködést).

A készítmény hatékonysága

Visszatérő vásárlók igazolják, hogy a készítmény használatának az eredménye mérhetetlen jókedv és megkönnyebbülés. Beszámolóik alátámasztják a szer hatékonyságát. Nem csak kiváló fogyasztószer, de kíméletesen helyre is állítja az emésztőrendszer megfelelő működését. A készítmény alkalmazása abban az esetben is ajánlott, ha bélrendszerünk betegségeit kívánjuk vele gyógyítani, ugyanis gyengéden segíti a bélflóra működését és sejtszinten segíti a bélrendszer tisztulását.

Az eredmény nem várat magára. 3-4 napnyi használat után már megfigyelhető a plusz kilogrammok köddé válása. Mindemellett, közérzetének és hangulatának pozitív változásait is tapasztalja majd.4234466874567

Értékesítés és népszerűség

Kizárólag egy hivatalos értékesítő weboldalán keresztül lehet a készítményt megvásárolni, a gyógyszertárak polcain még nem található a termék. Ez annak a számlájára írható, hogy a készítmény ára jelentősen drágulna a szállítási költségek, és a gyógyszertári alkalmazottak bérezése stb. miatt.

Az eredeti terméket kizárólag a hivatalos forgalmazó weboldalán keresztül lehet megrendelni. Ezzel elkerülheti a hamisítványok megvásárlását, amelyek teljesen hatástalanok sőt, az egészségére nézve akár kifejezetten veszélyesek is lehetnek.

A Solanum hatékonysága egészen egyszerűen elképesztő – nem jelentkeznek striák, a kilogrammok és a csípő plusz centiméterei villámgyorsan kámforrá válnak. Az emberek, akik kipróbálták a készítményt elégedettek és más vásárlóknak is nyugodt szívvel ajánlják annak megvásárlását. A Solanum egyébként a világ egyre több részén válik napról napra népszerűbbé. Az utóbbi időben ennek az egészséges lekvárnak a fogyasztása Magyarországon is egyre divatosabb.