Tudtad, hogy a csiga képes befoltozni a saját házán keletkező lyukat?! Ez a nyálkájának köszönhető, mely mindenféle típusú szövethez tartalmaz anyagot.

Hatékonyan küzdi le a ráncokat

A szérum egy olyan titkos összetevőt tartalmaz, melynek neve: “időgép lányoknak”

Felfrissít és fiatalít

A gyógyító nyálka serkenti a sejtek közti cserefolyamatokat és megfiatalítja a bőrt.

Snail Farm – a botox hatású elixír

A Snail Farm szérum, melyet koreai tudósok fejlesztettek ki az afrikai óriáscsiga nyálkájából, igazi felbolydulást keltett az ázsiai piacon. Ez az elixír rendkívül népszerű az ázsiai szépségek körében.

A csiga maga is nyálkát használ fel ahhoz, hogy belépjen a házába és megjavítsa a rajta keletkezett hibákat. Képes hatalmas lyukakat is befoltozni a házán pusztán a nyálka segítségével.

A botox alternatívája

A bőfiatalító szérum SYN®-AKE komplexet is tartalmaz. Bizonyos szempontból a botox injekciókhoz hasonlóan működik – ellazítja az izmot, helyreállítja a bőr szerkezetét, és eltüntetni a ráncokat.

A SYN®-AKE komplex peptideken alapul és hasonló a kígyóméreghez. A szérum a bőr mélyregenerálását célozza meg és az erőteljes bőrfiatalítást. Alig lehet nála hatékonyabb és sokoldalúbb összetételt találni, mely minden szinten gyógyítja és megfiatalítja a bőrt.

Vásárlói visszajelzések


Mária, Budapest

A menyem vette nekem ezt a szérumot Koreában. Ez volt az első alkalom, hogy kipróbáltam. Lenyűgözött a hatása! Még soha életemben nem tapasztaltam ilyen hatást, és azt sem gondoltam volna, hogy ilyesmi lehetséges egyáltalán. Szó szerint új arcot kaptam!

Ráadásul, aktívan használom a nyakam környékén is (ami mindig is a gyenge pontom volt)… És most meg mi történt? A nyakamon is feszesebb lett a bőröm. Pedig még alig két tégelynyit használtam el ebből a szérumból két és fél hónap alatt.


Margit, Pécs

Köszönet ezért a nagyszerű szérumért! Megszabadultam az arcomat borító fekete pöttyöktől, amiktől már meglehetősen régóta szenvedtem. Sőt mi több, újak sem jelentek meg rajta. Igazán lenyűgöző a hatása!


Az alábbi 3 egyszerű lépésben megrendelheted a Snail Farmot!

Töltsd ki a megrendelőt Várj, míg hív a menedzser Fizetés lehetséges online vagy szállításkor

 

Szállítás és fizetés

A szállítás az egész ország területén 5-10 munkanap alatt megtörténik.
Nem kell előre fizetni! Fizetni csak a megrendelés átvételekor kell.
A megrendelés beérkeztét követő 14 napon belül jogodban áll lemondani a vásárlásról, független attól, miért küldöd vissza a terméket.