A Thaiföldön kifejlesztett Smoke Off nevű készítmény spray formájában került forgalomba és olyan természetes összetevőkből áll, melyek jótékony hatással vannak az egészségre. Az innovatív spray segítségével könnyen legyőzhetjük a nikotinfüggőséget. A készítményt szakemberek fejlesztették ki olyanok számára, akik meg akarnak szabadulni a nikotinfüggőségtől. A Smoke Off minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Sokan, akiknek sikerült időt szakítania arra, hogy megrendeljék és megvásárolják a spray-t, az értékeléseikben köszönetet mondtak a gyártónak. A vélemények alapján elmondható, hogy a Smoke Off spray többeknek is valóban segített már könnyen és gyorsan leszokni a dohányzásról. Világszerte sokan leszoktak már ennek a spray-nek a segítségével, és most Magyarország is csatlakozott az egészséges életmódhoz. A spray ára meglehetősen alacsony, figyelembe véve, hogy mennyi pénzt költünk el cigarettára. A klinikai tesztek során nem észleltek mellékhatásokat.

A Smoke Off tulajdonságai:

  • Megszünteti a cigarettázás utáni vágyat
  • Megtisztítja a testet a mérgektől és a méreganyagoktól
  • Nyugtató hatással van az idegrendszerre
  • Megszabadít a nikotinfüggőségtől
  • Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik

Szinte mindenki ismeri a nikotin szervezetre gyakorolt káros hatását, de csak kevesen képesek segítség nélkül megszabadulni ettől a szokástól. Általában azok, akik abba akarják hagyni a dohányzást, erős szorongást és aggodalmat kezdenek érezni. Mások plusz súlyt szednek fel magukra, mert evéssel akarják enyhíteni a dohányzás után érzett, kínzó vágyukat. A felsorolt tényezők mindegyike negatív hatást gyakorol az emberi pszichére. Ahhoz, hogy probléma nélkül képesek legyünk megszabadulni a nikotinéhségünktől, szakértők kifejlesztettek egy új gyógykészítményt – a Smoke Off spray-t.

76576545

A dohányzás lerombolja az egészséget, következményeként pedig különféle betegségek, akár rák is kialakulhat. A cigarettázás a külső megjelenésünkre is hatással van: besárgulnak tőle a fogaink, a hajunk pedig töredezetté válik és elveszíti a természetes fényét. A legfontosabb pedig az, hogy a dohányosok lehelete rendkívül rossz és kellemetlen. Kevés egészséges életet élő ember akar közeli kapcsolatba kerülni dohányosokkal. A fenti okokból kifolyólag, az orvosok és az orvostudománnyal foglalkozó szakemberek igyekeznek segíteni a dohányosoknak a leszokásban. A Smoke Off spray-t épp ezeknek az embereknek a megsegítésére hozták létre. Segítségével bármelyik dohányos akár már a spray használatát követő két hét elteltét követően könnyedén leszokhat a dohányzásról.

A Smoke Off további hatásai:

  • Megelőzio a súlygyarapodást, szabályozza az éhséget;
  • Nincsenek gyógyszerelvonási tünetek;
  • Enyhíti a szorongást, az idegességet és a depressziót;
  • Erősíti az immunrendszert;
  • Alacsony költség, magas hatékonyság.

A Smoke Off kizárólag természetes összetevőkből áll. Ezek a következők: orbáncfű, borsmenta, mentol, eukaliptusz kivonat és a nikotin természetes helyettesítője – a citizin. A növényi összetevők gyáraktól messze, tiszta területeken lettek begyűjtve. A spray összetevői úgy lettek összeállítva, hogy segítsék az emberi pszichét és az idegrendszert a dohányzásmentes életre történő átállásban. A spray használata közben nem tapasztalható idegesség vagy megnövekedett étvágy. Segítségével könnyebben lemondhatunk a nikotinról.

A Smoke Off alkalmazása

56346543544

Az első két hétben permetezze a terméket a szájba 4-5 alkalommal, de ne közvetlenül a torokra. Az első néhány percben nem ajánlott nyelni.

A klinikai tesztek során a spray használatát követő két hét után az önkéntes jelentkezők körülbelül 96%-ának sikerült leszoknia a dohányzásról. Továbbá mindegyik dohányosnak nagyszerű élményben lehetett része: azelőtt több mint 15 éve dohányoztak már és akár napi egy dobozzal is elszívtak. Jelenleg elmondhatják magukról, hogy az egészségük jelentősen javult, az arcbőrük kipirosodott, a leheletük pedig kellemes.

A Smoke Off spray bizonyult a legjobbnak a jelenleg kapható, dohányzásról leszoktató termékek közül.