A túlsúlyproblémák a férfiakat és a nőket is egyaránt érintik. Ugyanakkor a férfiak általában kevésbé izgatják magukat emiatt. Velük ellentétben a nők különféle gyógymódokkal próbálkoznak, melyek azt hivatottak elősegíteni, hogy elérjék a kijelölt céljukat. Ám néha a hölgyek hajlamosak figyelmen kívül hagyni olyan fontos szempontokat, mint például a biztonság. A Slim Pectin egy olyan gyógykészítmény, amely nemcsak hatékonyan küzd a túlsúllyal szemben, hanem az egész szervezetünk egészségi állapotára is jótékonyan hat.

A Slim Pectin hatásmechanizmusa

A Slim Pectin fogyasztó orvosság teljesen természetes összetételű. Összetevői egészséges tulajdonságai megfeleltek és jól szerepeltek a laboratóriumi vizsgálatokon. A pektin és a méz hatékonyan tisztítják meg testünket a méreganyagoktól és a testsúly természetes normalizálásának folyamatait is beindítják. Ez a fajta fogyás az egyik lehető leghatékonyabb, mivel lehetetlenné teszi, hogy a korábban leadott kilók visszajöjjenek.

300

A Slim Pectin az alábbiakat jelenti:

  • Gyors és stabil eredmény;
  • Jó emésztés;
  • Erős immunrendszer;
  • Jó megjelenésű bőr, haj és körmök.

A gyógyszer hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyították. Értékes tulajdonságainak köszönhetően a Slim Pectin sok országban lett népszerű, így például Magyarországon is. Az orvosság nemcsak a túlsúly leadását segíti, hanem a bőrt is egészségessé varázsolja. A vásárlói visszajelzések alapján elmondható, hogy az arcbőr színe rögtön a gyógykészítmény használatának megkezdését követően felfrissül és ragyogni kezd. Emellett normalizálja az alvást, az ébredést pedig sokkal könnyebbé teszi. Egy kéthetes kezelést követően a zsír eltűnik a legproblémásabb helyekről, így például a hasról és a csípőtájékról. Olyan esetekről is beszámoltak már, ahol 2,5 hónap alatt 20 kg-ot sikerült lefogyni.

Terápiás javallat és ellenjavallatok

A súlyos krónikus bélrendszeri megbetegedéseket és a méhekkel kapcsolatos termékekre vonatkozó allergiát leszámítva nincsenek ellenjavallatok. Kisbabák teljes biztonsággal használhatják a gyógyszert. Emellett olyanoknál is hatékonyan működik, akik már kora gyermekkoruktól fogva elhízástól szenvednek. Ezeknél az eseteknél más diéták általában hatástalanok. Ezzel szemben az élelmi rostok és a fruktóz kombinációja megdöbbentő hatást produkál.

Alkalmazásslim-pectin hungary

A csomag pektin porral és organikus mézzel töltött zacskókat tartalmaz. A gyógyszer alkalmazása rendkívül egyszerű:

  1. Keverje össze a zacskók tartalmát;
  2. Az így kapott keverékhez adjon hozzá teát, vizet vagy gyümölcslevet;
  3. Igya meg az italt.

A fenti eljárást naponta kétszer kell megismételni, reggeli előtt és lefekvéskor. Ez az ital megnyitja Ön előtt az egészséghez is szépséghez vezető könnyű és kellemes utat! Egy csomag 15 napig elég. Egy ez idő alatt már látni is fogja az eredményeket. A kezelés maximálisidőtartama 75 nap lehet. Amennyiben szeretné, ez két havonta megismételhető.

A gyógyszer rendszeres használatával gyötrő diéták és edzések nélkül szabadulhat meg fokozatosan az extra kilóktól. A pektin tökéletes a antioxidatív hatása megelőzi azt, hogy felesleges zsírsejtek alakuljanak ki a szervezetében.

A pektin egészséges tulajdonságai

Az egészségügyi világszervezet a pektint toxikológiai szempontból tökéletesen biztonságos hatóanyagként ismeri el. Azt is megerősítették, hogy képes helyreállítani a testsúlyt. Ez a poliszacharid sokféle gyümölcsben és bogyóban megtalálható, például a birsalmában, az almában, a citrushéjakban és a feketeribiszkében is.

A pektin anélkül tisztítja meg testszöveteket a mérgektől, hogy felborítaná a szervezet biológiai egyensúlyát. Ez az anyag stabilizálja az anyagcsere folyamatokat, javítja a vérkeringést, valamint a gyomor- és bélmozgást, csökkenti a koleszterin-koncentrációt, és ideális környezetet biztosít a mikrobiocönózis számára.

A pektin eredetileg oldható rost. Éppen ezért nem megemészthető. Felszívja a káros anyagokat ezután pedig velük „feltöltődve” kiürül a szervezetből.

A méz fogyasztó hatása

444 (2)

A méz az egyik legegészségesebb Földön található produktum. Érdemes megemlítenünk az egészséges tulajdonságait: antibiotikus, antitoxikus, sebgyógyító, antioxidatív, nyugtató hatású, vírusölő és Immunomoduláns. A méz szerves részét alkotja a fogyókúrának, mivel ez az egyetlen olyan édesség, amelyet a fogyásra vágyók fogyaszthatnak. A méz helyreállítja a gyomor- és bélrendszer működését és aktiválja az epeműködést, ezáltal még hatékonyabbá téve a zsírégestést. Arról is szót kell ejtenünk, hogy a pektin-alapú diéta mellett tilos kávét és alkoholt fogyasztani. Több tiszta vizet, hideg herbateát ás zöldteát szükséges inni.