• Természetes pénisznövelés 3-tól 7 cm-ig
  • Erős erekció, ami akár 3 órán át kitart
  • 100%-ban természetes összetevők

Évszázadokon át titkolták előttünk!

A tudósok ellátogattak Tabuaeran szigetére, ahol találkoztak egy törzzsel, akik felfedték ősi pénisznövelő titkukat.

Az afrikaiaknak valójában nem mindig volt óriási a péniszük. Mindez úgy 300 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Tabuaeran-szigeten élő férfiak sámánjuk receptje alapján egy különleges kenőcsöt kezdtek el alkalmazni péniszükön.

Ez nem csak péniszük növelésében segített, potenciájukat is felerősítette.

Ez a hagyomány a mai napig él. Ezen törzs férfiainak van a világon a legnagyobb pénisze, és őket tartják a legjobb szeretőknek is.

A törzsi lakosok tudnak egy s mást a szerelmeskedésről

  • Egy hétköznapi, férfi és nő közötti szexuális aktus 2-től 4 órán át is eltarthat.
  • Egy férfi akár 3-4 nőt is ki tud elégíteni egyszerre.
  • A törzsi férfiak átlagos péniszmérete 27,5 cm.

Rhino Gold Gel a hagyományok és a modern technológia megtestesítője

Miután a tudósoknak sikerült megszerezniük a “varázslatos” kenőcs receptjét, tömegtermelés céljából sikeresen újraalkották és továbbfejlesztették a terméket. Így jött létre a Rhino Gold Gel.

Rhino Gold Gel mire jo a – hogyan működik?

A férfiak pénisze több barlangos testből áll.

Amikor egy férfi hangulatba jön, a barlangos testek vérrel telítődnek fel, ezért is alakul ki a merevedés. Minél tömöttebbek a barlangos testek, annál nagyobb a férfi pénisze. Minél több vér van bennük, annál erősebb lesz az erekció.

Rhino Gold Gel – a barlangos testekbe hatolva hozzájárul a sejtek regenerációjához. A szövetek megnyúlnak és megkeményednek, ezért is nő meg a pénisz. Az erek telítődésének köszönhetően a vérkeringés javulni kezd, az erekció pedig erősebb lesz és hosszabb ideig kitart.

Mi a Rhino Gold Gel titka – osszetetele

Damiána level

Egy természetes nemi vágyfokozó, amely megnöveli a libidót és az állóképességet, megelőzi az erekciós rendellenességet és a meddőséget, stimulálja az idegvégződéseket, felerősíti a kellemes érzéseket és az orgazmust, megszabadít a fáradtságtól és a stressztől, helyreállítja a hormonok egyensúlyát, valamint stabilizálja a húgyivarszerveket.

Muira puama

Egy erős nemi vágyfokozó, amely felerősíti a szex fiziológiai és pszichológiai szempontjait, megnöveli a libidót, megelőzi az erekciós rendellenesség kialakulását, csillapítja a túlzott izgalmat, elősegíti a pénisz sejtjeinek osztódását, valamint megnöveli a pénisz hosszát és vastagságát.

Perui maca

Elősegíti a pénisz sejtjeinek növekedését és osztódását, fokozza a spermák számát és minőségét, megerősíti a pénisz ereinek falait, védelmet biztosít a húgyúti fertőzésekkel szemben, meggátolja a korai ejakuláció előfordulását, növeli az állóképességet, aktiválja a tesztoszteronszintézist, felerősíti az érzéseket és megnöveli az orgazmus időtartamát.

L-arginin

Megnöveli a tesztoszterontermelést és feltölti a barlangos testeket, valamint a péniszgyökeret, ennek köszönhetően pedig a pénisz nem csak hosszabb, vastagabb is lesz.

Információ első kézből

Borbás attila, Tudós, a Rhino Gold Gel egyik feltalálója

Hosszú ideje tanulmányozzuk az afrikai férfiak nemi szervének jelenségét és annak az okát, hogy világszinten miért ennyivel nagyobb a péniszük. Végül sikerült találnunk egy érintetlen afrikai törzset, és megtanulhattuk tőlük a pénisznövelés, valamint az egészséges potencia receptjét.

A Rhino Gold Gel fejlesztését megelőzően rengeteg tesztet végeztünk, amely mind bebizonyította a természetes összetevők interakciójának hatékonyságát. A továbbiakban mi még egy fontos összetevőt adtunk a készítményhez. Így jött létre a Rhino Gold Gel – az első természetes és biztonságos, pénisznövelő és erekciót felerősítő kezelési módszer.

Rhino Gold Gel hasznalata, mellekhatasai – hamarosan minden férfi akkorára tudja

Növelni péniszét, mint amekkora az afrikai férfiaknak van

A legfrissebb rhino gold gel terméken végzett tanulmányok alapján, 20-tól 60 éves korig minden férfi ki tudja élvezni a termék nagyszerű eredményeit.

A tesztelési szakaszban 37 magyar tesztalany próbálta ki a Rhino Gold Gel terméket

Mindegyikőjük péniszük 3-5 cm-es növekedésére lett figyelmes.

A rhino gold gel tesztalanyainak 87%-ánál helyreállt a merevedési funkció

Az első szexuális együttlét időtartama 40 percre volt tehető.

Ők már kipróbálták a Rhino Gold Gel terméket, és a következő eredményeket osztották meg: forum, eredmenyek, tapasztalatok

Miklós

Hogy őszinte legyek, nem gondoltam, hogy működni fog! Én és a barátom puszta szórakozásból rendeltük meg. Az ő pénisze 3 cm-rel, az enyém pedig 5 cm-rel lett hosszabb! Nem tudtam, hogy a nőknek ennyire fontos a méret! Ma már nem én, hanem a csajok hívnak vissza szex után! Annyira jó!

Károly

Ha fantasztikus szexre vágysz, a Rhino Gold Gel neked is király választás lesz! Az erekció ÓRÁKON ÁT kitart! Ha rendszeresen használod, még az orgazmusod is kontrollálni tudod. Ami a pénisznövelést illeti, az enyém így is elég hosszú volt, 19 cm, de további 2 cm-t nőtt. A természet majd tudja, mikor álljon meg a növekedéssel.

Dániel

Az apró péniszem miatt problémáim voltak a csajokkal. Már az operáció szélén álltam, de végül úgy döntöttem, először kipróbálom a Rhino Gold Gel terméket. A péniszem egy hónap alatt 4 cm-t nőtt. Nekem ez már nagyon hosszúnak számít! Most már végre nekem is átlagos méretű a péniszem!

Rhino Gold Gel hol kaphato, hol lehet venni, eredeti, atveres, rendelese – azoknak, akik többet akarnak!

23800Ft

11900Ft