Ez az Ynsadiet által gyártott, biológiailag aktív étrend-kiegészítő innovatív összetételének hála hatékony és kímélő fogyást tesz lehetővé. A koncentrátum rövid időn belül segít megszabadulni a túlsúlytól. A gyógyszer természetes összetevőkből áll, ezért biztonságos, és a természetes összetevők egyedi kombinációjának köszönhetően így is hat. De kezdjük az elején.

A gyártó

A vállalat által gyártott termékek szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esnek át. A gyógyszerek és formuláik kifejlesztése az IPIDAZ (Madridi Független Egyetem Intézete) híres tudósainak bevonásával történt. A gyártó felelősen áll hozzá a termékei formuláihoz, és állandó kiváló minőséget tart fenn. Az Ynsadiet küldetése az, hogy körültekintő módon járuljon hozzá az Ön egészségéhez.

SHUTTERSTOCK_385221889_Huge

Mi a Retencion de Liquidos, avagy a Liquid Stop?

Maga a gyógyszer egy természetes összetevőkből álló koncentrátum. Biológiailag aktív étrend-kiegészítő, amely a víz- és elektrolit egyensúlyt szabályozza. Az étrend-kiegészítő tartalma:

 • Zsurló (max. 900 mg)
 • Nyírfa kivonat (max. 500 mg)
 • Gyermekláncfű (500 mg)
 • Mályva (100 mg)
 • B6-vitamin (1 mg)
 • Cink (1,125 mg)

Az equisetum, más néven zsurló kiüríti a szervezetből a felesleges folyadékot. A gyermekláncfű kivonat normalizálja a szénhidrát anyagcseréjét és megerősíti az immunrendszert. A termék egyedi összetételének köszönhetően már önmagában hatékony gyógyszernek bizonyult a túlsúlytól és az elhízástól szenvedő páciensek körében. Kíméletesen kezeli az anyagcsere rendellenességeket anélkül, hogy kárt okozna a szervezetben. A gyógyszerrel kapcsolatos visszajelzések arról árulkodnak, hogy jelenleg már nem jelent gondot megszabadulni a túlsúlytól. A B06 Liquid Stop koncentrátumot nemzetközi kórházakban tevékenykedő, az elhízás kezelésére specializálódott szakorvosok is ajánlják.

A gyógyszer tulajdonságai

A cég által gyártott más termékekhez hasonlítva ez a gyógyszer hatékonyabb és gyorsabban hat. A vásárlók véleménye alapján a fenti állítások igazak, és maga a termék biztonságosnak és egészségesnek bizonyult. A termék hatékonyságát vitathatatlan tulajdonságainak köszönheti:

 • Rövid idő alatt bekövetkező fogyás;
 • A víz- és elektrolit egyensúly normalizálása;
 • Narancsbőr megnyilvánulásainak csökkentése;
 • Arctónus javítása;
 • Bőröregedés elmosása;
 • Antioxidáns tulajdonságok;
 • Fáradtság érzés eltüntetése és a központi idegrendszer működésének normalizálása

SHUTTERSTOCK_178969589_Huge

A Retencion de Liquidos egyik előnye abban rejlik, hogy nincsenek ellenjavallatai vagy mellékhatásai. A gyártó erről a használati útmutatóban is említést tesz. Ennek magyarázata egyszerű. A gyógyszer természetes összetevőkből áll, amelyek biztonságos koncentrációban fordulnak elő benne.

A Retencion de Liquidos alkalmazása

Ezt a biológiailag aktív étrend-kiegészítőt naponta kétszer kell bevenni. A csomag 20 darab ampullát tartalmaz. Egy ampullát reggelizés közben kell meginni. A másikat ebédidőben, az étkezést megelőzően kell elfogyasztani. Legalább káét órnak el kell telnie a reggeli és az ebéd között. Az intenzív fogyás csak a koncentrátum napi rendszeres szedését követő első hét letelte után kezdődik meg.

order

Milyen eredményre számíthatunk?

Hatása már a szedést követő első hetekben megfigyelhető. A visszajelzések alapján az első héten akár már 6,8 kg-tól is lehetséges megszabadulni. Minden az adott szervezett sajátos jellemzőitől függ. Sokan a gyógyszer szedésének megkezdését követő három hét elteltével képesek akár 20 kg-ot is leadni. A nők lelkes csodálói ennek az új terméknek, és tartós hatásról számolnak be. Ez azt jelenti, hogy a leadott súly nem jön vissza, ami nagyon fontos.

SHUTTERSTOCK_254147602_Huge

A termék a gyártó hivatalos honlapján, vagy közvetítő partnercégeken keresztül rendelhető meg. Tekintve, hogy az Ynsadiet vállalat által gyártott termékek világszerte népszerűek és megbíznak bennük a vásárlók, könnyen találkozhat hamisítványokkal az interneten. A gyógyszer kizárólag a hivatalos partnereken keresztül, vagy közvetlenül a gyártótól vásárolható meg. Járjon el körültekintően!