Legyen a dohányzás a múlté!

Sokan sokféleképpen próbáltak már leszokni a dohányzásról. Ugyanakkor nem mindegyik módszer képes egyszer, s mindenkorra megszabadítani ettől a rossz szokástól, különösen anélkül, hogy ne okozna valamilyen mellékhatást. A nikotintapaszok például valójában csak a cigarettát helyettesítik, miközben a hipnózis rejtett és rendkívül veszélyes tudatalatti folyamatokat is beindíthat.

Lehetséges egyáltalán örökre megszabadulni a nikotinfüggés béklyóitól anélkül, hogy amiatt kellene aggódnunk, meghízunk vagy károsítjuk a mentális egészségünket? Ami azt illeti, létezik erre egy megoldás – a RealQUIT.

RealQUIT: Sajátosságok

A RealQUIT biológiailag aktív mágnesek összessége. Melyek e termék fő tualjdonságai?

22366700

 • A biomágnesek a fül meghatározott pontjaihoz illesztve lehetővé teszik a nikotin iránti vágy kontrollálását és elfojtását. Egy idő után egyszer, s mindenkorra sikerül legyőzni a nikotinfüggőséget.
 • A biomágnesek 24-karátos arannyal lettek bevonva. Ennek köszönhetően természetes vezetőként megvédik használóikat az allergiás reakcióktól.

Hogyan használjuk a RealQUITet?

A RealQUIT a dohányzásról történő leszokás rendkívül könnyű módját kínálja. Ezért először kövesse az alábbi három egyszerű lépést, hogy függetleníteni tudja magát a dohányzástól:

 • lépés: vegye a mágneseket az ujjai közé.
 • lépés: helyezze a kisebb mágnest a fülkagylója belsejébe.
 • lépés: helyezze a nagyobb mágnest a fülkagylója külsejére.

A fenti egyszerű lépéseket követve naponta három-négy órán át (és nem tovább) kell hordania a biomágneseket. A legjobb nyugodt állapotban felhelyezni a mágneseket. Például este vagy amikor saját otthona kényelmében tartózkodik. Az eljárást egy héten át meg kell ismételni. Közben akár tovább is dohányozhat! A hetedik napon viszont abba kell hagynia a dohányzást. Meg fog lepődni, milyen egyszerűen fog tudni búcsút inteni a cigarettának, mivel a mágnesek serkentik az endorfintermelődést és megszüntetik a cigarettázás iránt érzett vágyat. Az elkövetkezendő 20-25 napban továbbra is használja a biomágneseket.

Néhány szó a gyógymódrólrealquit hungary

Ezt a biomágneses gyógymódot más néven auriculo-terápiának hívják. Az 50-es években fejlesztették ki. Mára már szabadalmaztatva lett, tanúsítványokkal látták el és rengeteg orvos elismeri. A módszer hatékonysága abban rejlik, hogy az emberi fül neurológiai szinten sokféle testrészhez kapcsolódik. Ily módon csillapítható a fájdalom, megnyugtathatóak az idegek, és természetesen a nikotin utáni vágy is csökkenthető.

Érdekes tudnunk, hogy Kínában már évek, sőt évtizedek ót a használnak ilyen biomágneseket. Ez a módszer végre új távlatokat nyitott meg. Ma már mindenki megvásárolhatja a RealQUIT mágneseket, ezáltal pedig búcsút inthet a dohányzásnak.

A RealQUIT előnyei

Világos, hogy az auriculoterápia, azaz a fülkagylóban hordott biomágneses gyógymód, a nikotintapaszoknál vagy rágógumiknál, a hipnózisnál… stb. sokkal hatékonyabb módszer. Végül hadd hangsúlyozzuk a RealQUIT főbb előnyeit, melyeket a készítmény főbb jellemzői, valamint az orvosok véleménye és a vásárlói visszajelzései alapján állítottunk össze.

 • Semmilyen gyógyszert nem szükséges szednie;
 • Nem kell közben tartózkodnia a dohányzástól;
 • Nem kell orvoshoz mennie;
 • A mágnesek bármikor, amikor Önnek is megfelel, hordhatóak;
 • A módszer teljesen fájdalommentes;
 • Nem tartalmaz nikotint;
 • Noninvazív alkalmazási módszer
 • Alacsony ár;
 • Kiemelkedő hatékonyság (több mint 90%-os).

064567

Ha Ön erős dohányos és érdekli ez nikotinfüggőség leküzdésére alkalmas módszer, bármikor megrendelheti online a RealQUITet. Ezáltal megteheti az első lépést a halálos cigarettáktól történő teljes megszabadulás útján.