A Pulse of Life egy turmalin kristályból készült karkötő. Ez a természetes ásványi anyag igen egyedi tulajdonságokkal bír. Amennyiben a Pulse of Life-ot a csuklón viselik, az egészségre gyakorolt pozitív hatása bizonyítottan megnövekszik. Ez a karkötő különösen ajánlott az olyan férfiak számára, akikre jellemző az alacsony szexuális aktivitás, a fáradékonyság, a kevés életerő és a terméketlenség.

A Pulse of Life minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és számos, önkénteseken végzett tanulmányok sorozatán esett már át. A tudósok bebizonyították, hogy a karkötő csupán pár hetes viselésével megnövelhető a szexuális aktivitás, a belső szervek működése helyreáll, az energiaszint pedig megemelkedik. A Pulse of Life viszonylag újnak számít a magyar piacon, ezért még nincs túl sok visszajelzés a termékről. Azonban, a karkötő más országokban már bizonyította hatékonyságát.

Az egyedi és hatékony turmalin kristály:

765643534

 1. Megerősíti az energiaáramlást a biomezőben;
 2. Energianövelő hatású;
 3. Megnöveli a bioenergia aktivitását;
 4. Nagy mennyiségű energiát szabadít fel a hatékony munka érdekében, és segít a különböző vírusok leküzdésében;
 5. Aktiválja a hőcserét és helyreállítja a test hőegyensúlyát;
 6. Megvédi a testet az olyan negatív hatásoktól, mint az elektromos és geomágneses sugárzás, geopatikus zónák stb.;
 7. Megnöveli a biomező védekező tulajdonságait.

Az emberi testre kedvező hatással bíró, egyedi tulajdonságú turmalint már nagyon régóta ismerik. A tudósok a 19. században elektromos ásványnak hívták ezt az anyagot. A kristályban állandóan jelenlévő elektromágneses sugárzás megegyezik az emberi sejtek működésével. A Pulse of Life gyógyító tulajdonságai a turmalinban megtalálható rendkívül magas bioenergetikai aktivitásnak köszönhető.

A turmalin gyógyító hatása sejtszinten (a sejt membránjai és szerkezete regenerálódik) és az asztrális testben (az aura ereje és az energiaszint helyreáll) mutatkozik meg. A kristály varázslatos ereje az egyedi szerkezetben rejlik. A tudósok megerősítették, hogy közvetlen kapcsolat van a testben elhelyezkedő szervek és az energia között.pulse of life hungary

A karkötő vásárlása az olyan emberek számára ajánlott, akik fejleszteni szeretnék az egészségüket és megerősíteni az immunrendszerüket, tabletták vagy különböző gyógyszerek használata nélkül.

A Pulse of Life tulajdonságai

 1. Adaptogén
 2. Természetes erősítő
 3. Immunmoduláns
 4. Élénkítő
 5. Nyugtató
 6. Gyulladáscsökkentő
 7. Mikrobaölő
 8. Tisztító

A Pulse of Life pozitív hatással van az egész testre. Segít megszabadulni a központi idegrendszer betegségeitől, az endokrin és prosztata rendellenességektől; csökkenti a rákos sejtek kialakulását és helyreállítja az anyagcserét. Rendszeres viselés mellett, a karkötő fokozza a szexuális aktivitást, a nemi szervek érzékenységét, és az orgazmus intenzitását. A férfiak a magánéletükben és a munkahelyükön is egyaránt sokkal kiegyensúlyozottabbá válnak, a stressz, a félelem és a szorongás eltűnik, valamint az alvászavar is megszűnik. A turmalin kristály tökéletes a különböző betegségek kialakulásának megelőzésében.

A Pulse of Life használata

A karkötőt a csuklón, legalább napi 6 órán keresztül ajánlott hordani.

A termék összetevőinek tesztelése során kiderült, hogy a karkötő semmilyen elváltozást vagy allergiás reakciót nem okoz a bőrön. A Pulse of Life viselésének nincsenek mellékhatásai.

867743534

A mai világban, a városokat behálózzák az elektromos vezetékek. A mobilhálózat és az internet az űrbe is kiterjed, akár egy óriási pókháló. Ennek a sugárzásnak számtalan negatív hatása van a szervezetre, például az emberek gyorsabban fáradnak el, ezért nem marad energiájuk az egyszerű örömökre. Csökkenhet a szexuális aktivitás, betegségek sokasága alakulhat ki, és a szaporodási funkciók is megbénulhatnak. Emiatt néhányan idegesnek érezhetik magukat, míg mások akár depresszióba is eshetnek.

A turmalin varázslatos ereje megvédi a testet és a lelket, meggyógyítja az érintett sejteket és szöveteket, és szinte sebezhetetlenné tesz.