Pikkelysömör manapság az egyik leggyorsabban terjedő betegség. A környezeti küldemények, a rohanó életmód hektikus ritmusa, a káros szokások és a stressz idézheti elő. Ezek mindegyike anyagcsere-rendellenességeket okoz. A betegségre hajlamos emberek egy részénél már egy szokatlan klímával és konyhával rendelkező országba történő, rövid látogatás is kiválthatja a pikkelysömör kialakulását.

A tudósoknak eddig még nem sikerült kifejlesztenie a tökéletes gyógyírt a bőr ezen kóros elváltozásának kezelésére, bár rengetegféle gyógyszer kapható már, ami csökkenti a betegség tüneteit. Ugyanakkor minden eset egyedi gyógyszerhasználatot igényel. Néha ugyanannak a gyógyszernek használata csak átmeneti enyhülést eredményez hoz, de nem képes megakadályozni a visszaesést, ami esetenként intenzívebb is lehet.

Azoknak, akik már minden gyógyszert kipróbáltak a pikkelysömör leküzdésére, érdemes megvásárolni a Psorilax krémet, amely egy hónap alatt képes teljesen meggyógyítani ezt a betegséget.

A krém összetétele

A krém pikkelysömörrel szembeni hatékonysága kizárólag természetes összetételében rejlik. A vegyszer alapú gyógykészítményekkel ellentétben, a növényi olajok, viaszok és az ezüst ionok gyengéden, de intenzíven hatnak a bőre. Ezek a terápiás hatóanyagok beindítják a regenerációs folyamatokat, csökkentik a gyulladást és visszajuttatják az epidermiszt az eredeti állapotába. Ez a természetes készítmény az alábbiakat tartalmazza:4254566

 • Dihidroavenantramid D (zabfélék biológiailag aktív hatóanyagainak innovatív kivonata, mely csökkenti a gyulladást és megszünteti a viszketést);
 • Kandelillaviasz (védő hatást fejt ki és hámlasztja a bőr elszarusodott rétegeit);
 • Shea olaj (helyreállítja sejtmembránt és megszünteti a bőr);
 • Mandulaolaj (serkenti a bőrmirigyek működését és helyreállítja az epidermiszt);
 • Repcemagolaj (megnyugtatja a bőrt is beindítja a vérkeringést);
 • Búzacsíraolaj (növeli a szervezet regeneratív teljesítményét képessége, kezeli a szúró fájdalmat és a viszketést az érintett területeken).

Emellett a gyógyír panthenolt és glicerint is tartalmaz, melyek puhítják a bőrt és elősegítik a felsőbb rétegek regenerálódását.

A gyógykészítmény működése

psorilax hungary

A Psorilaxban található összetevők először is egészséges tápanyagokkal – mikroelemekkel és vitaminokkal – látják el az epidermiszt. Ennek eredményeképpen a bőr puhább és hidratáltabb lesz. Az elszarusodott hámsejtek lehámlanak, a viszketés és a szúró érzés pedig elmúlik. A következő lépésként oxigénnel telítődnek fel a szövetek, ami javítja a vérkeringést a bőr mélyebb rétegeiben és meggátolja a gyulladást. Az anyagcsere-folyamatok helyreállnak, a rendellenes sejtosztódás pedig megszűnik. A bőr kifakul, a foltok pedig nem terjednek tovább. A krém napi használata segít helyreállítani az általános sejtregenerációt, amitől a bőr visszanyeri normális megjelenését.

A Psorilax krém pozitív hatása már a használatot követő 10. nap után láthatóvá válik. Ha végigcsinálja a kezelést a Psorilax krémmel, amellett, hogy hatékonyan kezelheti a betegséget, a feszesség és diszkomfort érzéstől is megszabadulhat. E pikkelysömör elleni gyógyír használói magabiztosabbá, barátkozóbbá és nyugodtabbá váltak.

order psorilax hungary

Javallatok

A krém kifejezetten a pikkelysömör kezelésre lett kifejlesztve. A Psorilax hatékonyan befolyásolja a betegség minden megnyilvánulását már a kezdeti stádiumban és az elhanyagolt esetekben is. A krém lehűti a gyulladásban lévő bőrt, puhítja azt, valamint eltávolítja az elszarusodott hámsejteket és begyógyítja a sebeket. A krém összetett terápia részeként és a bőr egyéb kóros elváltozásainál is használható, pl. dermatitisznél, korpásodásnál… stb.74578665

A Psorilax előnyei

Más pikkelysömör kezelésére használt gyógykészítményekkel összehasonlítva a krém az alábbi előnyökkel rendelkezik:

 • A krém kizárólag kiváló minőségű, természetes összetevőkből áll (nem tartalmaz növényvédőszert és GMO-t);
 • Biztonság. Nem érkezett jelentés mellékhatásokról;
 • A krém kereszt-funkcionális és kortól függetlenül alkalmazható;
 • Használata egyszerű. Az eljárás rövid, a krém könnyedén felszívódik és nem hagy maga után foltot ruházaton;
 • Kiemelkedően hatékony. Nemcsak a betegség tüneteitől segít megszabadulni, hanem a bőrmegújulás mélyebben zajló folyamatait is befolyásolja.

Különösen fontos megjegyezni, hogy a krém hosszabb időn át tartó használata esetén sem marad folt és heg a bőrön.

Sokféle országból érkezett már visszajelzés a Psorilax terápiás gyógykészítménnyel kapcsolatban. Ez az innovatív gyógyír rendkívül népszerű, ami megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhető. A készítmény szinte a világ bármely részéről megrendelhető és Magyarországon is már egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Psorilaxot azoknak tanácsos használni, akik valóban törődnek az egészségükkel és a vonzó megjelenéssel.

Ellenjavallatok

Ezidáig semmilyen ellenjavalat nem merült fel a Psorilax használatával kapcsolatban. A krém a hagyományos kezelés mellett is használható. Más gyógykészítményekkel történő alkalmazása felerősíti azok pozitív hatását. Az összetevők megfelelő mennyiségben előforduló aránya miatt az érzékeny bőrűek is használhatják a krémet. Az egyedüli ellenjavallatot a termék bizonyos összetevőivel szemben tanúsított egyedi intolerancia jelenti.

Klinikai vizsgálatok6734568677888

A Psorilax számos klinikai vizsgálata esett át. Az orvosok kiemelték, hogy a krém alkalmazása révén sikerült teljesen megszabadulni a pikkelysömör tüneteitől. A betegség az esetek 99%-ban 30 nap alatt eltűnt és nem történt visszaesés. A betegek 95%-án volt látható a gyulladás összes tünetének eltűnése.

A Psorilax felkerült a jóváhagyott biológiailag aktív hatóanyagok listájára és hivatalosan is gyógyírként ajánlott a pikkelysömör kezelésére.