2016-ra, a bolygó lakosságának, több, mint 4%-a szenved a pikkelysömörtől. Ez a kényelmetlen probléma egyre gyakrabban fertőz meg fiatalokat is. A statisztikák szerint, 10 pikkelysömörből szenvedő emberből 7-en 25 évnél fiatalabbak.

Mi az a pikkelysömör?

A pikkelysömör egy olyan betegség, amely során élénkvörös, viszkető, ezüstös kéreggel borított foltok jelennek meg a bőr felszínén. Az aktív kezelés hiányában, az érintett felület gyorsan terjedni kezd, és a betegség által megfertőzött terület jelentősen megnő.84587777

A betegség kialakulásának okai sokrétűek lehetnek – a hormonális rendellenességek, az endokrin rendszer szabálytalan működése, az immun- és az idegrendszer rendellenessége, valamint genetikai hajlam is kiválthatja.

A pikkelysömör nem terjed levegőn, közvetlen érintkezésen, vagy szexuális úton

A betegség jelentősen károsítja az érintett személy életminőségét, hiszen a fertőzött bőrterületek felfedése a szabadban, például egy nyilvános strandon, negatív reakciót válthat ki másokból. Az a szomorú igazság, hogy a pikkelysömör szinte gyógyíthatatlan. Még a hosszú tünetmentes időszak sem jelent garanciát a visszaesés elkerülésére.

Egy hatékony megoldás a problémára

Európai tudósok kifejlesztettek egy forradalmi gyógymódot, amiről azt állítják, hogy képes leküzdeni a pikkelysömört! Többé nincs szükség drága hormon tartalmú krémekre vagy fájdalmas bőrgyógyászati kezelésekre. Elég, ha elvégzünk egy teljes kezelést a Psorifix nevű termékkel, amely bizonyítottan hatékony, olcsó, gyors hatást biztosító, és egyszerűen alkalmazható.

A Psorifix megdöbbentő eredményeket garantált a laboratóriumi vizsgálatok során. A pikkelysömörrel érintett személyek tökéletesen megszabadultak a viszketéstől, a gyulladásoktól, a vörös duzzanatoktól, de ami a legfontosabb, a betegség látható jeleitől.

A Psorifix működési elve54454544888

A spray megakadályozza a fehérvérsejtek felgyülemlését a begyulladt területeken, lizoszómás enzimeket és gyulladáscsökkentő anyagokat bocsájt ki. A termék aktív összetevői elnyomják a fagociták működését, csökkentik az erek és a szövetek sérülékenységét, valamint megakadályozzák az újabb duzzanatok kialakulását. A teljes kezelés elvégzését követően, amelynek hossza 2 és 4 hét között mozog a betegség előrehaladottságától függően, jelentős terápiás hatás figyelhető meg.

A kezelés 7-10. napjára, a begyulladt területek nagysága lecsökken, a plakkok és hólyagok kisimulnak, a hámlás eltűnik. A 14-15. napra, a betegek 35%-a teljesen megszabadul a pikkelysömör tüneteitől. A 20-21. napra, a begyulladt foltoktól megszabadult emberek száma már 50% felett jár.

A gyógymód organikus eredetének köszönhetően, a terméknek nincsenek ellenjavallatai és mellékhatásai.

A Psorifix egy rendkívül hatékony termék, amelyet a betegek szervezete kiválóan tolerál. A készítmény kényelmesen használható a pikkelysömör hatékony kezelésére.

A Psorifix aktív összetevői

  • Méz. Csökkenti a kiütéseket, megszünteti a fájdalmat, megelőzi a viszketést és normalizálja az ízületek működését;
  • Lizoszómák. Csökkentik a baktériumfertőzések kialakulásának esélyét a begyulladt területeken, valamint elősegítik a termék megfelelő felszívódását a bőr külső rétegeiben;
  • Harangvirágolaj. Jellegzetes gyulladáscsökkentő hatású, javítja a faggyúmirigyek működését, valamint puhítja és hidratálja a bőrt;
  • Megerősíti a felhám rugalmasságát, antioxidánsokat tartalmaz, serkenti a bőrregenerációt, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a bőrt;
  • Gyógyító hatású, megszünteti a viszketést és a kényelmetlenség érzetet;
  • Gólyaorr kivonat. A legjobb természetes bőrfertőtlenítő;
  • A-vitamin, eugenol, citronellol. Serkentik a sejtek anyagcseréjét és megakadályozzák az érintett sejtek osztódását.

A Psorifix spray használati utasításai  54487878777

A spray használata előtt, az érintett területet meleg vízzel kell megmosnunk, majd szövetszivaccsal óvatosan megdörzsölnünk. Majd rázzuk fel a sprayt és fordítsuk a pikkelysömörös bőr felé, tartsuk 10-15 cm távolságra. Miután befújtuk a sprayvel a bőrt, a hatás 15-20 perc alatt jelentkezik. Az említett időtartam elteltével, töröljük le a maradék sprayt a bőrről valamilyen papírtörlővel. A folyamatot naponta kétszer kell megismételni, optimális esetben reggel és este.