A nyaralásra való felkészülés már teljes gőzzel folyamatban van, ezért ebben a cikkben gyorsan összefoglaljuk azt az öt teendőt, ami elengedhetetlen a csodaszerű átalakulásodhoz.

A tökéletes hidratálás

Minél jobban kiszárad a bőr, annál jobban lebarnul, és annál több kárt okoz az ultraibolya sugárzás. A biorevitalizáció során, a hialuronsav segítségével helyreáll a bőr hidratáltsága és vízháztartásbeli egyensúlya. A sav különleges vízmegtartó képességének hála, a hatás már 3-4 napon belül látható, és akár hat hónapig is megmarad. A probléma 30-35 éves korodig könnyedén kezelhető szakértő segítséggel és a megfelelő mennyiségű hialuronsavval.

SHUTTERSTOCK_327787466_Huge

A ráncoktól való megszabadulás

A fokozatos termolízis használatával eltávolíthatóak az apróbb ráncok, sebek, növési csíkok és pattanáshegek. A lézersugarak elősegítik a kezelt területek mikrotermális gyógyulását – ezt hívják MHA-nak. A bőröd szinte egyáltalán nem sérül, és a kezelt területek gyorsan meggyógyulnak. A legfontosabb előny azonban mégis az, hogy nincs fertőzéskockázat, és a fényérzékenység csupán a kezelést követő néhány óráig marad meg.

Az olajos csillogás kordában tartása

Az olajmirigyek működése elnyomható és a begyulladt, illetve eltömődött pórusok meggyógyíthatók a megfelelő masszázs segítségével. A heti két-három alkalommal történő masszázzsal, már néhány hét alatt jelentős eredmény érhető el. A masszázs elég, ha 10 percig tart, hiszen az erősebb masszázstípusok megerőltethetik a bőrt. Az olajos bőrre különböző ultraibolyás fényterápiák is alkalmazhatóak, amelyek segítenek enyhén összehúzni a pórusokat és kordában tartani az olajmirigyek működését.

A formás alak elővarázsolása

SHUTTERSTOCK_220168783_Huge

Több, mint valószínű, hogy nem lesz sok időd sokat fogyni, de a fagyszauna segíthet a test karcsúbbá varázsolásában. Ez a módszer átfogó hatást nyújt – a mindössze két-három perces kezelés során, a testet jéghideg (akár -140 C°-os) levegő éri, ami jelentősen feldobja a test anyagcsere folyamatait, így megvékonyítva az alakod.

A haj befestése és megerősítése

Nyáron érdemes ammóniamentes hajfestékeket választani, hiszen a nap így is hatással lesz hajunkra. Az ilyen színezőanyagok, általában különleges ultraibolyás szűrőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a haj hidratációjának megőrzését. Ha úgy színezed a hajad, hogy az az eredeti hajszínedhez közelít, vagy annál kicsit sötétebb lesz, akkor érdemes a hajszálaid teljes hosszát befesteni. Az eredetileg világos hajú nők nyugodtan használhatják a szokásos termékeket, míg, a már korábban festett hajra érdemes ápoló hajfestékeket választani. A színváltoztatást professzionális hidratációval ajánlott párosítani.