A málna ketonjait tartalmazó Multislim forradalmian új vívmány az egészség és szépségipari gyógyászat területén. Magyarországi szakorvosok fejlesztették ki, előállítása pedig korszerű, szigorú minőségi követelményeknek megfelelő berendezéseken történik. A készítmény sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Egyedi összetevői különféle egészséggel összefüggő problémák megoldásában segítenek, valamint abban, hogy erőfeszítés nélkül fogyhassunk és megtisztuljon a szervezetünk. Kortól függetlenül bárki használhatja, különösen azok számára ajánlott, akik különféle körülményeknek köszönhetően ülő életmódot folytatnak.

A málna ketonjait tartalmazó Multislim egyes országokban újdonságnak számít, míg máshol kiemelkedő minőségének és a rendszeres használatot követő terápiás hatásának hála már hatalmas sikert ért el. A málna ketonjait egy egyedi módszer segítségével nyerik ki a természetes piros málnából. A málna ketonjai egyedül nem képesek hatást kifejteni a zsírlerakódásokra, viszont e kiegyensúlyozott komplex egyéb összetevőivel kombinálva hatékonyan képesek elégetni a zsírt, ezáltal pedig elősegíteni a fogyást.

A Multislim főbb tulajdonságai: 548784555

 1. Helyreállítja a szervezet anyagcseréjét és felgyorsítja a sejtszintű anyagcserét;
 2. Mindenféle mellékhatás nélkül segít megszabadulni a felesleges kilóktól;
 3. Eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből: a radionuklidokat, a méreganyagokat, a szennyeződéseket és a nehézfémek sóit;
 4. Javítja a gyomor- és bél rendszer működését;
 5. Jótékony baktériumokkal gazdagítja a bélflórát;
 6. Megvédi a gyomor- és bélrendszer nyálkahártyáját a fekélyesedéstől;
 7. Enyhe gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik;
 8. Serkenti a szervezet védőmechanizmusainak működését;
 9. Mikróbaellenes hatása van;
 10. Eltávolítja a felesleges koleszterint;
 11. Javítja a fogak, a haj és az arcbőr állapotát;
 12. Javítja a vérkeringést;
 13. Több erőt és energiát nyújt, megnöveli az vitalitást;
 14. Kellemes az íze.

Ha a testünk megtisztul a káros anyagoktól, ha a belső szerveink rendesen működnek, az immunrendszerünk pedig erős, egészségesebbek leszünk, mint valaha. Ám amint egyetlen egy szervünk nem működik megfelelően, az problémákat okozhat a teljes szervezetünkben. A toxinok és a szennyeződések megmérgezik a vérünket, ami testünk szöveteire és szerveire is hatással van. Ennek eredményeképpen sokféle betegség kialakulhat. A Multislim hatékonyan megoldja ezeket a problémákat és ezt a hatását már világszerte rengeteg szakértő igazolta. A testfunkciók működésének javulása segít mindenféle mellékhatás nélkül gyors fogyást elérni.678787

Miért hatékony a Multislim?

A készítmény gyártója azt állítja, hogy jelenleg ez az egyetlen olyan termék, amely egyszerre állítja helyre a test összes funkcióját. Továbbá csökkenti az étvágyat, ami azt jelenti, hogy minél kevesebbet eszünk, annál aktívabb életmódot tarthatunk fenn. A készítmény különösen hasznos ülőmunkát végző személyek számára. A kevés mozgás eredménye az lesz, hogy a szervezet összes folyamata felborul, és betegség alakulhat ki. Ha ezt a táplálék-kiegészítőt használja, azzal segít megőrizni a jó egészségét és jobban élvezheti az életet.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett olyanoktól, akik rendszeresen használják ezt a készítményt. Azt írják, sokkal erősebbek és egészségesebbek lettek tőle, lefogytak és sok betegségtől sikerült megszabadulniuk. Ez azt jelenti, hogy minden, amit a gyártó ígér, igaz.

A Multislim összetétele:

 1. Málna ketonjai – aktívan hatnak a zsírlerakódásokra és teljesen elégetik őket, felgyorsítják az anyagcserét, javítják az arcbőr és a haj szerkezetét, kisimítják a ráncokat, energiával töltenek fel, javítják az általános egészségi állapotot, erősítik az immunrendszert és megölik a patogén mikroorganizmusokat.
 2. Forszkolin – a coleus forskohlii nevű növényből kivont diterpenoid-alkaloid. Ez az anyag serkenti a neurotranszmitterek működését és elősegíti az idegi impulzusok továbbítását (ennek eredményeképpen javul a memória, a fejfájás és szédülés pedig meggyógyul); normalizálja a hormonokat, javítja az agyműködést, valamint pozitív hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyekre. Ezt az egyedülálló növényt már ősidők óta széles körben használják különféle betegségek gyógyítására és a szervezet energiával történő feltöltésére az indiai és keleti gyógyításban, az Ayurvédában.
 3. Alma – hasznos vitaminok, mikro- és makro-elemek forrása. Daganatos betegségek, megfázás megelőzésére, az immunrendszer megerősítésére, valamint a fogzománc és a csontok megerősítésére használatos. Segít megszabadulni a felesleges kilóktól és elnyomja az éhséget. Az alma meghosszabbítja testünk fiatalságát.
 4. Stevia (cukormentes) – jótékony hatással van a lipid- és szénhidrát anyagcserére, erősíti az immunrendszert, eltávolítja a méreganyagokat és a szennyeződéseket. Hozzájárul a fogyáshoz, mikróbaellenes hatása van, rengeteg betegséget gyógyít, valamint megnöveli az energiát és az életerőt.

Használati útmutató 8485487788

Mivel a készítmény magas koncentrációban tartalmaz hasznos anyagokat, elegendő csupán 0,5-1 tk Multislimet bevenni. Zabkásával, gyümölcslével, joghurttal, túróval vagy teával is elkeverhető. A termék kellemes aromával és ízzel rendelkezik.

A táplálék-kiegészítőt bárki megrendelheti és megvásárolhatja, aki szeretné jobbá tenni az általános egészségi állapotát, fogyni akar, meg szeretné tisztítani a szervezetét. A Multislim formula hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Nem tartalmaz laktózt vagy tartósítószert. A készítmény minőségét laborban végzett vizsgálatsorozat támasztja alá. Táplálkozástudósok is ajánlják.