Napjaink fejlett technológiái lehetővé tették egy olyan exkluzív, új termék létrehozását, amely jelentősen megkönnyíti azon nők életét, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az egész napot a szépségszalonokban töltsék. Többé nem kell rengeteg pénzt és időt elpazarolni a kozmetikusoknál ahhoz, hogy bármelyik nő gyönyörű, elegáns, kifinomult és szép lehessen. Ezeket az eredményeket már otthon is elérhetjük a Multi Lift használatával.

A bőrgyógyászok szerint, a krém nélkülözhetetlen segítséget nyújt azoknak az érett nőknek, akik sürgősen fel szeretnék frissíteni a kinézetüket. A szakértő kozmetikusok által elvégzett laboratóriumi vizsgálatok egyértelműen bebizonyították a bőr állapotának elképesztő javulását, már a krém rövid ideig történő használatát követően is. A hatás pedig sokáig megmarad.

A krém formulája szabadalmaztatott, a termék minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Multi Lift különleges tulajdonságai: 4323244654767

 1. Helyreállítja a bőr fiatal és gyönyörű természetes megjelenését, színét és egészségét;
 2. Eltávolítja a szemek körüli karikákat;
 3. Megszünteti a szem körüli sötét foltokat, táskákat és a puffadtságot;
 4. Kivilágosítja a pigmentfoltokat és a szeplőket, kiegyenlíti a bőrszínt;
 5. Megelőzi a bőr idő előtti öregedését;
 6. Megvédi a bőrt a negatív környezeti hatásoktól;
 7. Kisimítja a ráncokat;
 8. Feszessé és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Aktív összetevőinek köszönhetően, a Multi Lift-tel többé nincs szükség műtétekre vagy fájdalmas injekciókra. A krém tökéletesen biztonságos és elképesztően hatékony. Míg a drága injekciós kezelések nem garantálják a régóta várt eredményt, ráadásul sok esetben allergiás reakciókat és duzzanatokat válthatnak ki, amelyek az arcunk teljes elváltozását is okozhatják, az innovatív, csodásan hatékony Multi Lift krémmel a bőr örökké fiatal marad.

A krém a felhám legmélyebb rétegeibe is képes behatolni, így helyreállítva a bőrt, kisimítva a mosolyvonalakat és az öregedésből származó ráncokat. A termék hatékony formulája sejtszinten fejt ki hatást, így visszaadva a régi arcvonalainkat. Ennek köszönhetően, a bőr teltebb, feszesebb és megemelkedettebb lesz.

Használati módszermulti lift hungary

A Multi Lift krémet naponta kétszer, reggel és este ajánlott használni. Mosd le az arcodról a szennyeződéseket és a sminket, majd gyengéden masszírozd bele a krémet az arcbőrödbe, körkörös mozdulatokkal, fentről lefele haladva. Ugyanígy használd a krémet a nyakbőrödön is – kend be a bőröd és masszírozd bele óvatosan, amíg az tökéletesen fel nem szívódott.

A krém használható alapozó vagy korrektor felvitele előtt is.

fungaxim hungary

A Multi Lift kiváló arcmegemelő hatást biztosít. A termék fejlett, exkluzív öregedésgátló technológiákon alapul.

A pozitív vásárlói visszajelzésekből fény derült arra, hogy elég mindössze 2 hét a megdöbbentő fiatalító hatás eléréséhez. A vásárlók egyetértenek: az eredmény kiváló, sokkal jobb, mint, amit valaha elképzeltek. Az ügyfelek elsöprő többsége már az első használat után kijelentette, hogy újra és újra meg fogják rendelni a Multi Lift-et, mert gyönyörűen fiatalnak akarnak kinézni.

A bőr öregedésének okai.

Az arcbőrt több különböző negatív környezeti szempont befolyásolja nap, mint nap, köztük a hideg és a meleg, a szél, illetve az esetlegesen rossz minőségű ivóvíz.

A belső szempontok közé tartoznak a(z):

 • Krónikus betegségek
 • Rendszeres gyógyszerszedés
 • Alváshiány, fáradtság, stressz
 • Korhoz kötődő változások
 • Helytelen táplálkozás, vitamin- és ásványi anyag hiány

A fentebb felsorolt indokok közül már egy is bőven elég ahhoz, hogy az arcod elveszítse sugárzó fényét és szépségét. A száraz bőr nem megfelelő hidratációja például további ráncok kialakulását eredményezi még a legfiatalabb nőknél is.

A Multi Lift további előnyei. 54654778

A krém több bőrproblémát is hatékonyan megszüntet, majd megakadályozza azok újbóli kialakulását is, hiszen átfogó védelmet biztosít. A bőr regenerációjára a legjobb időszak akkor van, amikor alszunk és pihenünk, hiszen az izmok és a bőr ekkor lazult el a legjobban, így az aktív összetevők még hatékonyabban képesek behatolni a bőrrétegekbe, így kiválóan helyreállítva azokat. Alvás közben, a vérkeringés fokozódik, így az alkotóelemek még a sejtmembránokhoz is hozzáférnek. Ezért is különösen erőteljes éjszaka a Multi Lift.

Továbbá, a krém olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a felhám sejtjeiben lezajló fehérjetermelésben. Ennek köszönhetően, a kollagéntermelés is megugrik, amely elengedhetetlen fontosságú a bőr feszességéhez és rugalmasságához. A termék még a bőr felszínének és a ráncok kisimításában jelentős segítséget nyújt. A sötét, öregedés miatt elszürkült arcbőr elképesztően megvilágosul. A készítményben rejlő vitaminkomplexum mélyen hidratálja a bőrt, így puhává, selymessé és kellemessé varázsolva azt.

A krém bármilyen bőrtípus esetében használható. A termék használatát a 25 év feletti nőknek javasoljuk.