Még a legjobb krémek sem olyan hatásosak a korral járó változásokkal szemben, mint az új fényterápiás eljárás, amely segít megszabadulni az öregedés nyilvánvaló jeleitől – biztonságosan, fájdalommentesen, plasztikai műtét nélkül.

Az eljárás során egy lézert alkalmaznak, amely magas intenzitású, villogó fény segítségével kezeli a bőrt. A villanások azonnal eltűntetik az elszarusodott sejteket, amint a fény a bőr mélyebb rétegeibe hatol. Ekkor a sejtek kollagén, melanin és elasztin termelése úgy indul be, hogy nem keletkezik sérülés a bőr felszínén.
366636653Az egész fiatalító eljárás körülbelül 30-40 percet vesz igénybe. Ez idő alatt a páciens egy különleges kanapén fekszik, védőszemüveget visel, miközben a kozmetikus hűsítő gélt masszíroz az arca érintett területeibe. Ezután, egy testreszabott program kiválasztásával megkezdődik a villogó fényterápia. Az eljárás alatt a páciens égető, kellemetlen melegséget tapasztalhat. A kezelés befejeztével előfordulhat némi bőrpirulás és duzzadás, ami később, szinte rögtön eltűnik.

A fiatalító fényterápia során, a régi kollagén lebomlik és új keletkezik belőle. A megnövekedett kollagénszint a bőr felső rétegeiben intenzív megújulást indít el, serkenti a hámlást és a regenerációt, valamint táplálja az új bőrrétegeket. Ezen felül, segít megszabadulni az olyan kellemetlen problémáktól, mint a visszér, a pigmentáció és a szeplők. Az arckifejezések és a korral járó ráncok kisimulnak, a pórusok összeszűkülnek. Az elért eredmény több éven keresztül tartósan megmarad, a hatás 6 hónappal az eljárás után éri el a csúcspontját.
352907519A terápiás kezelések rendszeressége és időtartama függ a bőr állapotától és a páciens korától. Az eljárás annyira biztonságos, hogy bármely korosztályon alkalmazható, tapasztalt bőrgyógyász segítségével. Mielőtt a procedúra felírásra kerül, a bőr állapotát szakértő segítségével kell megvizsgáltatni. Ezután, az eljárás a legkorszerűbb eszközök használatával történik, így a munka gyorsabban és precízebben halad.
A pozitív eredmények már az első kezelést követően láthatóak. A bőröd feszes és üde, a színe pedig egyenletes lesz. Ez az egyszerű, de modern eljárás mindazon nők számára elérhető, akik ragyogó, fiatal és gyönyörű bőrt szeretnének, ameddig csak lehetséges.