A visszérbetegség az ereket érintő megbetegedés, melynek során elvékonyodnak az érfalak és aneurizma-szerű tágulatok („seprűerek”) alakulnak ki a bőr alatt. A visszér kezelése műtéti beavatkozással vagy anélkül is elvégezhető. Egészen ezidáig a műtétet tartották a betegség kezelésének egyedüli hatékony módjának. Azóta viszont beindult a Varforte/Varikosette krém gyártása.

A Varyforte/Varikosette visszér elleni krém nem hormonális orvosság, mely egyetlen hét alatt , műtéti beavatkozás nélkül minimalizálja a visszér tüneteit és jelentősen megerősíti az érfalakat.

Melyek a Varyforte/Varikosette összetevői?

A Varyforte/Varikosette krém egyedülálló organikus összetevőkből áll, amelyek a visszér kialakulását előidéző okok megszüntetését célozzák. A Varyfortéban/Varikosette megtalálható biológiailag aktív hatóanyagok serkentik a vér seprűereken át történő áramlását, ezáltal lehetővé téve azt, hogy az erek megfelelő módon funkcionáljanak, közben pedig jelentősen csökkentik a bőr érdességét.

Innovatív formulájának köszönhetően a Varyforte/Varikosette hamar csillapítja a helyi gyulladásokat, duzzanatokat, csökkenti a fájdalmat és a lábak elnehezültségének érzését, melyek mind-mind tipikusan a visszér kísérőtünetei.

A Varyforte/Varikosette öszetétele

8795444

Olívaolaj

Ez az összetevő az erek rugalmasságára gyakorolt jótékony hatásáról ismert. Az olívaolaj továbbá pótolhatatlan a bőr nyúlékonyságának javítását illetően, amely ugyancsak megszenvedi a „seprűerek” kialakulását.

Propolisz

A propolisz javítja az érrendszer szerkezetét, ezért csökken a visszértünetek intenzitása.

Cédrusmagolaj

A cédrusmagolaj tonizáló hatást gyakorol az ereket: növeli a szövetrugalmasságukat és a működésük hatékonyságát. Ezáltal elkerülhető a „seprűerekben” kialakuló vértolulás, valamint kiküszöbölhetővé válnak a visszér kellemetlen következményei.

Vadgesztenye kivonat

A vadgesztenye gyümölcsének és virágának kivonata higítja a vért és javítja a hajszálerek áteresztőképességét, így csökkenti a trombózis kockázatát, amely jellemzően a krónikus vénás elégtelenség előfordulásakor alakul ki.

A Varyforte/Varikosette visszér elleni krém 100%-ban természetes összetevőkből áll, ezért terhes nők és szoptatós anyák is használhatják. Az érintett területekre gyakorolt gyengéd hatása miatt a Varyforte/Varikosette nem okoz égő vagy viszkető érzést a bőrön.

Melyek a Varyforte/Varikosette hatásai?

Európa Uniós érsebészek és flebológusok által végzett klinikai megfigyelések megerősítették a Varyforte/Varikosette krém visszérkezelés különböző stádiumaiban tanúsított, kiemelkedő hatékonyságát. Ez a gyógyír kitűnő eredményeket produkál a betegek korától függetlenül, valamint attól, hogy mennyire súlyosak a „seprűerek”. Számos olyan hölgy véleménye alátámasztja ez, akik a Varyforte/Varikosette visszér elleni krémet még alig csak egy hete használták.

A Varyforte/Varikosette rendszeres használata elősegíti:

  • a sebgyógyulást;
  • az érfalak megerősödését;
  • a véráram normalizálást;
  • a fájdalom megszüntetését;
  • a duzzanat leapasztását;
  • a vérrögök kockázatának csökkentését.

Miért érdemes kipróbálni a Varyforte-t/Varikosette?

Más típusú visszér elleni krémekkel ellentétben a Varyforte/Varikosette nem csupán a betegség tüneteit enyhíti, hanem a kiváltó okait megszünteti, azaz a gyenge érfalakat is megerősíti. A vérerek petyhüdtsége a vénás szelepek összeomlásához és vértoluláshoz vezethet. A Varyforte/Varikosette segít megnövelni a vénás tónust és rendkívüli módon felgyorsítani a vérkeringést, ezáltal pedig jelentős előrelépést ér el a visszér elleni kezelés folyamatában.

A Varyforte/Varikosette előnyei

Természetesség

A Varyforte/Varikosette összes összetevője természetes eredetű, ezért teljesen biztonságos.

Egyetemesség

A Varyforte/Varikosette különböző korú és társadalmi helyzetű nők visszérproblémájának a kezelésére is alkalmas, amely a várandós kismamákat is magában foglalja.

Hatékonyság

A betegek már a Varforte/Varikosette krém használatát követő egy héten belül azt tapasztalják, hogy kisimul a bőrük, és csökken a lábukban jelentkező szúrű fájdalom gyakorisága. A Varyforte olyan hölgyek állapotán segít, akik a visszérbetegség harmadik és negyedik stádiumával diagnosztizáltak.

Praktikusság

Nincs szüksége speciális eszközre vagy berendezésre a krém alkalmazásához, ezért a kezelések otthon is elvégezhetőek.

Az ára is vonzó

9878855

Bár a Varyforte/Varikosette krém gyógyító hatása összehasonlítható a műtétével, jóval olcsóbb bármilyen orvosi beavatkozásnál. Sőt mi több, a betegeknek nem nem kell részt venniük a műtétet követő, rengeteg pénzt és időt felemésztő rehabilitációs folyamatban, amely ráadásul még az életritmusukat is befolyásolja.

A róla írt vélemények alapján a Varyforte/Varikosette krém a visszérproblémák kialakulásának megelőzésében is rendkívül hatékony. Ezért ajánlják azt a flebológusok, hogy mindenki tartson egy tubusnyi Varyfortét az egészségügyi dobozában, és használja is abban az esetben, ha rendszeresen viszkető érzést, vagy duzzanatot tapasztal a lábán.