Minden nő álma a sima, puha, ragyogó arcbőr. De mi a fiatalság és a szépség megőrzésének igazi titka? Az, hogy minél többet törődj a bőröddel.

Nem könnyű a piacon lévő rengeteg kozmetikai termék közül választani. Ismerkedjünk meg egy új termékkel, a MaxLift krémmel. Ez egy olasz kozmetikus által kifejlesztett készítmény, amely egyike a 10 legjobb öregedésgátló éjszakai krémnek, és ami egyre inkább közelít a piacvezetői címhez.

A termék eredete és annak összetevői. Maxlift krém: vélemények, rendelés, akció, ára.

789755

Tiziana Montanari, olasz kozmetikus és a MaxLift csapata a terméket a következőképp jellemezték: ez egy korszakalkotó öregedésgátló, amely megemeli a megereszkedett bőrt. A krém gyengéd, homogén, és olyan egyedi összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják, hidratálják, kivilágosítják, megvédik és megemelik a bőrt. Az egyhónapos használat akár 5 évet is fiatalíthat a bőrünkön.

A termék nem tartalmaz káros kémiai vegyszereket. A készítmény olyan természetes anyagokat tartalmaz, mint az aktív hialuronsav. A MaxLift  összetevői fokozzák a fibroblasztok működését, valamint felerősítik és felgyorsítják a természetes kollagén és elasztin termelést. Aktív összetevői a hajszálerek serkentésével segédkeznek a vérellátásban, ezzel ápolva a külsőt és a belsőt is egyaránt.

Mitől olyan egyedi? Maxlift krém eltávolítja a ráncokat

A krém nem csupán a bőrre, hanem az egészségre is kedvezően hat. A mosolyvonalak és a bőrmegereszkedések leginkább a szomatotropin nevű növekedéshormon hiánya miatt alakulhatnak ki. Az éjszakák során, a MaxLift krém beindítja ennek a hormonnak a működését. Az eredmény már rövid időn belül szembetűnő lesz.

Aktív összetevői rugalmassá varázsolják a bőröd, valamint segítenek eltüntetni az arcon található foltokat, a megnövekedett kollagén és az elasztin termelésnek, az egyedi vitaminkeverékének és a természetes savaknak köszönhetően.

Ezen felül a MaxLift krém:

  • mélyen hidratálja még a száraz, igénybe vett bőrt is, valamint csökkenti a bőrirritációt;
  • eltünteti a szem alatti táskákat;
  • megelőzi az öregedéssel járó ráncok kialakulásának lehetőségét;
  • kisimítja a már meglévő ráncokat és gyűrődéseket;
  • javítja a bőr állapotát és kinézetét;
  • eltünteti, vagy lényegesen csökkenti a sötét pigmentációt, kifehéríti a bőrt;
  • serkenti a vérkeringést;
  • hozzájárul az egészséghez (megszűnteti a fejfájást, az allergiát és a gyulladást);
  • kiegyenlíti a bőr felszínét.

Hogyan használható a termék. Maxlift krém eltávolítja a ráncokat házilag

A MaxLift krémet 1.5-2 órával lefekvés előtt kell használni. Ajánlott, előtte valamilyen természetes anyaggal arcot mosni, például egy gyógynövényes teával. Még eredményesebb, ha gyógynövényteát jégkocka formájában használod. Miután letisztítottad az arcodat, hagyd megszáradni, majd óvatosan, körkörös mozdulatokkal kend be az arcod a krémmel. Használj kisebb adagokat, így egyetlen tubus hosszú ideig ki fog tartani.

98752

A készítmény 1 és 3 óra között fejti ki leginkább a hatását, amikor lipidképződés beindul. A tartós eredmény érdekében, a krémet hosszú ideig ajánlott használni. Már 5-10 nap elteltével láthatóak az eredmények, a bőröd ragyogni fog, a sötét pigmentációk csökkennek, a mimikai ráncok kisimulnak, a foltok pedig halványodni fognak. Emellett, az arcod megfiatalodik, a bőröd feszes, selymes és puha lesz. Olyan eredményeket érsz el, amit más csak plasztikai műtétekkel és injekciók segítségével képes.

MaxLift – az új legjobb barátod

A krém hatékonysága olyan összetevőkön alapszik, amelyek a bőr megújítására és regenerálására lettek kitalálva. Az éjszaka folyamán, a kollagén segítségével a bőr megújul, és radikálisan megváltozik.

Ahhoz, hogy megőrizd a szépségedet és önbizalmadat, foglalkoznod kell a bőröddel és szeretned kell azt. A Maxlift  egy fantasztikus termék, ami segít abban, hogy fiatalabbnak nézz ki és sok-sok éven keresztül megőrizhesd a szépséged.