A gyógyszertárak és üzletek sok olyan terméket kínálnak, melyek az ígéret szerint gyorsan és örökre megszabadítanak mindenkit a felesleges kilóktól. Azonban az igazság az, hogy ezek többsége ártalmas vegyi anyagokat tartalmaz, és csak pénzkidobás. Ezért az egyik legnépszerűbb termék példája mellett döntöttünk, amikor azt próbáltuk kideríteni, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy természetes súlycsökkentő terméknek, és milyen gyorsan kell jelentkezniük az eredménynek.

Mi az a manióka?

A tápióka egy Dél-Amerika, Afrikában és hasonló éghajlatú területeken élő növény. A kutyatejfélék családjába tartozik. A cserje ehető része a gyökér. A gyökeret megőrölik, beáztatják, felfőzik, megszárítják, majd lisztet készítenek belőle. A fogyasztók kényelmét szem előtt tartva az interneten azonnal fogyasztható formában kínálják, müzlit, lisztet vagy süteményt készítenek belőle. Ez nagyon kényelmes és biztonságos megoldás, mert a növény nyersen mérgező. A tápiókából készített lisztnek köszönhetően nem kell lemondania kedvenc ételeiről, mert azok ezentúl kevesebb kalóriát fognak tartalmazni, és jobban felhasználhatók lesznek. Emellett a gabonaliszttel ellentétben a maniókaliszt hipoallergén, magas az energiaértéke, és vitaminok, ásványi anyagok értékes forrásának számít.

A termelő hivatalos weboldalán is megrendelheti a tápiókát, hogy ezzel elkerülje a veszélyes hamisítványokat. Számos országba történik kiszállítás, például Thaiföldre, Iránba, Oroszországba, Németországba, az Egyesült Államokba és sok más országba.

Előnyös tulajdonságok

A növény gyökéréből készített termékek nagy koncentrációban tartalmaznak tápanyagokat. A cserje ezen részében halmozódik fel az összes vitamin és ásványi anyag.080

Számos életfontosságú anyag található benne.

 • Rostok – a növény durva rostjai segítenek megtisztítani a beleket és normalizálni a működésüket.
 • A komplex szénhidrátok olyan anyagok, melyek telítik a testet, és hosszú időre száműzik az éhségérzetet.
 • Kálium, magnézium, vas, cink, szelén – az anyagcsere-folyamatokat támogató ásványi anyagok, melyek energiával töltenek el, felelősek a vázrendszer kialakításáért, támogatják a szív- és érrendszert, segítenek a szépség és a fiatalság megőrzésében.
 • B vitamin, valamint A, C, D, E és K vitamin – segítik az ásványi anyagok emésztését, fenntartják az immunitást, felelősek az izomnövekedésért, megtisztítják a testet a méreganyagoktól, ellenállóbbá tesznek a stresszel és a kimerültséggel szemben.

Ezen hasznos anyagok mind növényi eredetűek a szintetikusan előállított másolataikkal szemben, teljesen felszívódnak a testben, és maximális előnyökkel járnak. A fogyás során nem hagyják, hogy a személy legyengüljön vagy rosszabb legyen a hangulata.

Felhasználási módszerek

A manióka használható alapvető élelmiszerként vagy rágcsálnivalóként is. A fogyasztás módja függ az elérni kívánt céltól is. A gyártó kása főzéséhez a liszt használatát ajánlja. Ehhez 1-2 teáskanál lisztet kell feloldani forró vízben, amíg pépes állagot nem kapunk. Fogyasztás után érdemes 2 pohár vízzel vagy cukor nélküli zöld teával leöblíteni a kását. Ugyanakkor néhány diétázó a szokásos adagban adta hozzá a lisztet, és azt tapasztalták, hogy ezután kevesebbet ettek.

A süteményből 2-3 darabot kell 20-30 perccel az étkezés előtt elfogyasztani, majd egy pohár vizet kell inni rá. Ez felére vagy harmadára fogja csökkenteni a főétkezéskor elfogyasztott mennyiséget. A maniókanak frissítő, édes íze van, ezért kellemesen és egyszerűen használható.

A termék hipoallergén, nem tartalmaz glükózt, ezért fogyasztása javasolt a magas koleszterinszinttel rendelkező emberek számára, valamint a cukorbetegség kockázatának csökkentésére. Nincsenek ellenjavallatai, bárki használhatja az eredményes súlycsökkentés érdekében. Ezenkívül a manióka kedvező hatást gyakorol a gyomorra, gyógyító hatással van a fekélyekre és a hasnyálmirigy-gyulladásra.

Hatékonyság

Mivel a manióka felgyorsítja a test anyagcsere-folyamatait, gyorsan elérhető a súlycsökkentés. Ezzel egyidőben nem sérül a vitaminok és ásványi anyagok természetes egyensúlya, és a test nem szenved kimerüléstől. Az értékelések alapján átlagosan 1 hónap alatt 15 kilós súlycsökkentés érhető el.52364565666

 • Távozik a szervezetből a felesleges víz, megszűnik a dagadás és a zsibbadás.
 • A zsigeri (belső) zsírok elégnek, búcsút inthet a légszomjnak és a gyomor teltségérzetének.
 • Eltűnik a narancsbőr, a bőr bársonyos és ruganyos lesz.
 • Megerősödik a haj és a köröm, a tartás kiegyenesedik.
 • Könnyednek fogja magát érezni, és jó hangulata lesz.

Az eredmény függ a kiindulási értéktől is – minél nagyobb a súlya, annál többet fog fogyni a tápiókával.

Mi lehet a túlsúly ellenszere?

Ezt a természetes gyógymódot tanulmányozva lehetővé vált több lényeges előnynek is a meghatározása. Érdemes ezeket figyelembe venni, amikor súlycsökkentő terméket választunk.

 • A terméknek természetesnek kell lennie, a test számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat kell tartalmaznia, hogy ellássa a testet az erőteljes fogyás során.
 • Fel kell gyorsítania az anyagcsere-folyamatokat, és jótékony hatással kell lennie a gyomorra.
 • Hipoallergénnek kell lennie, ellenjavallatok nélkül.
 • Hozzá kell járulnia a bőr állapotának javításához és a fogyás során megjelenő striák megelőzéséhez.

A manióka nyugodtan nevezhető általános terméknek a súlycsökkentésre vágyók számára. Ma bárki megvásárolhatja ezt a terméket, aki egészséges és csodálatos testet szeretne.