Az alma egyike azoknak a terményeknek, melyek az emberi szervezetre gyakorolt hasznos tulajdonságaikról híresek. A pektin, mely ugyancsak az összetétel részét képezi, képes abban segíteni, hogy megőrizzük egészséges szellemünket és kitűnő fizikai állapotban maradjunk. Ám a gyümölcsben lévő pektin mennyisége annyira kevés, hogy nem elegendő a szervezetünknek ahhoz, hogy elégesse a zsírt.

A modern tudomány egyre jobban fejlődik. Amióta felfedezték a szervezet legjobb zsírégető és egészségjavító anyagát, ez lett az egyedi készítmény, a folyékony alma pektin LiVes legfontosabb hatóanyaga is.75634345555

Az összetétel tulajdonságai

 • Az egyedi készítmény legfőbb hatóanyaga a pektin. Segítségével a szervezet anyagcseréje helyreáll, hamarabb jelentkezik teltségérzés, mely megakadályozza a túlevés előfordulásának valószínűségét. A pektin eltávolítja a káros anyagokat a testből: a koleszterint, a nehézfémek részecskéit és sóit, valamint a méreganyagokat is.
 • Az étkezési rost és fruktóz kombinációja helyreállítja a vér glükózszintjét és teltségérzetet idéz elő a szervezetben. Többé már nem szükséges szigorú diétát vagy edzéstervet követnie ahhoz, hogy fogyjon.
 • Olyan mikro- és makrotápanyagok is előfordulnak benne, mint például a jód, a cink, a foszfor, a kálium, a kalcium és a magnézium.

Oldhatatlan rostként a pektin lényegében nem szívódik fel a szervezetben, viszont az emésztőrendszerben más tápanyagokkal együtt utazva felszívja magába a káros anyagokat és természetes módon üríti őket ki a testből.

Mi a LiVes étrend-kiegészítő?

A LiVes, másnéven alma pektin remek segítséget nyújt a kor emberének a fogyáshoz, egészségi állapota javításához és a helyes életmód megtalálásához. Sok más olyan gyógyszer is kapható, mely azt állítja magáról, hogy hasonló hatást képes kifejteni. Ugyanakkor a LiVes nagyban különbözik mindegyiktől. Az étrend kiegészítő egyedisége természetes eredetében valamit összetevőinek helyes kombinációjában, illetve eredeti gyártási eljárásában rejlik.

Tápláléktudósok és dietetikus szakemberek „természetes gyógyítóként” emlegetik a LiVest, mivel amellett, hogy képes lives hungaryeltávolítani a káros anyagokat és a radionuklidokat a szervezetből, a bélrendszer mikroflóráját is javítja és megvédi a gyomor nyálkahártyát a károsodástól és a fekélyesedéstől. Emellett gyulladáscsökkentő hatást is kifejt a testben.

Egészségügyi jellemzők

A készítmény számos klinikai vizsgálaton átesett, melyek eredményeként az alábbi hasznos tulajdonságot sikerült beazonosítani:

 • javítja az emésztést, a hasznos anyagok hatékonyabban szívódnak fel a szervezetben;
 • aktívan pusztítja el a zsírszövetet;
 • intenzíven lebontja a belső szervek zsírsejtjeit;
 • felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat;
 • probiotikus hatást fejt ki;
 • csökkenti az éhségérzetet;
 • erősíti a szívet és a szívizmot, valamint eltávolítja a vérerekből a méreganyagokat;
 • csökkenti a túlsúlyt.

Alkalmazás

Az emberek amikor nyaralni mennek, azt akarják, hogy a testük jól nézzen ki; feszes legyen és karcsú. A tervezett vakáció előtt az emésztőrendszer működését sem árt beállítani. Ha megrendeli egy a szervezetet átfogóan támogató készítményt, mindkét problémát kényelmesen megoldhatja. Ám a LiVeshez hasonló, modern gyógyszerek rendszerint csak az egyik problémát képesek megoldani. Ezt a pektin készítményt egyszerre használhatjuk arra, hogy megszabaduljunk a túlsúlytól, és a szervezetet megtisztítsuk a méreganyagoktól, valamint egészségesebb állapotban hozzuk és energiával töltsük fel. Más szóval az összes fent felsorolt tulajdonság teljesítménye garantált.

A LiVes hatékonysága

Szakemberek azt ajánlják, hogy hetente 2-4 alkalommal szedjük ezt az egyedi étrend-kiegészítőt. Akik már használták a LiVest, az értékelésükben szinte mindig azonnali eredményekről számolnak be. A készítmény annyira hatékony, hogy már néhány alkalom után nyilvánvaló javulás tapasztalható:

 • helyreáll az alvásciklus, elalváskor és ébredéskor is kényelmes érzés tapasztalható;
 • javul az általános jólét;
 • javul a megjelenés;
 • csökken az étvágy;
 • javul a közérzet.

7545436789

A rendszeres szedést követő néhány héten belül nemcsak súlycsökkenés tapasztalható, hanem méretcsökkenés is a legproblémásabb területeket: a combokon, a fenék környékén és deréktájon. A LiVes kitűnő tulajdonságai szinte már a világ bármely országában megtapasztalhatóak! A készítmény már Magyarországon is kapható.