Nem minden nőnek adatik meg, hogy királynőként érezhesse magát a strandon, hiszen kevés ruhában nehéz elrejteni testünk hiányosságait. Mindenesetre, íme, néhány tipp, amellyel elvonhatod a figyelmet alakod tökéletlenségeiről és kihangsúlyozhatod annak előnyeit.
353155994Például, a legtöbb nő nem túl válogatós a strandkiegészítők kiválasztása során – ez bizony nagy hiba. A feltűnő, eredeti kiegészítők elterelhetik az olyan emberek figyelmét, akiknek esetleg feltűntek az apróbb hibáink. Válassz olyan divatos napszemüveget és díszes kiegészítőket, amik felkeltik az érdeklődést, máskülönben a figyelem az alakodra terelődik.

Az ilyen szembetűnő tárgyak azt sugallják rólad, hogy nagyon kifinomult stílussal bírsz. Hirtelen, már nem is lesz annyira feltűnő, hogy esetleg kisebbek a melleid vagy van egy kis felesleg a derekadon – mindent elsöpörnek az elképesztő kiegészítőid!

A műanyag ékszerek is jó választások lehetnek, de csak akkor, ha azok stílusosak. Különben pont az ellenkező hatást éred el. Ne díszítsd túl magad, a legfontosabb az, hogy feltűnő, különleges kiegészítőket válassz, de ne feledkezz meg arról, hogy hova is mész – a strandra, nem diszkóba. Úgy öltözz fel, ahogy az adott helyhez illik.

A strandruháknak is szintén egyszerűnek, de ugyanakkor elegánsnak kell lenniük. Olyan ruhákat érdemes választanod, amelyek kiemelik a szépségedet és karcsúbbá teszik az alakodat. Az egyszerű, karcsúsító hatású színek mellett tedd le a voksod.

413827351A fürdőruha kétség kívül a strandfelszerelésed legfontosabb része, ezért ezt nagyon gondosan kell kiválasztanod. Pontosan tisztában kell lenned az alakoddal, ismerned kell az erősségeid és gyenge pontjaid, mielőtt vásárolnál. Találj magadnak egy olyan stílusú fürdőruhát, amely segít a problémás részek eltűntetésében és az alakod szépségének kihangsúlyozásában. Ha azt szeretnéd, hogy a pocakod kisebbnek tűnjön, egyrészes fürdőruhát válassz. Ha nincsenek problémás területeid, válaszd a legmutatósabb fürdőruhát, amit csak lehet. A hozzáértők azt ajánlják, hogy mindig legyen nálad két különböző fürdőruha, hiszen teljesen máshogy mutathat rajtad, attól függően, hogy mennyire vagy napbarnított. Ráadásul, az egyik bármikor elszakadhat, bekoszolódhat, stb.. Ha halvány napbarnított bőröd van, világos fürdőruhát viselj, de a csokoládé színű bőr világos fürdőruhát követel.