Gyakran elégedettlenek vagyunk azzal, amink van. Ez igaz a melleinkre is. A “túlságosan szembeötlő” mellméretű nők inkább kisebbet szeretnének, de ennek az ellentéte még gyakrabban fordul elő. Egy dolog biztos, az emberek hamis komplexusoktól szenvednek, ezért minél előbb meg kell tanulnunk, hogyan éljünk együtt ezzel a testrészünkkel. Ez is csak olyan, hogy valakinek kék a szeme, másnak meg sötét a haja. Meg kell tanulnunk, hogyan fordítsuk a hibáinkat előnyökké. 547567563245

Szinte minden a divathoz kapcsolódik, beleértve a mellek méretét és alakját is. Köztudott, hogy a nagymamáink kendőkkel szorították össze melleiket, hogy úgy nézzenek ki, mint Greta Garbo, az 1930-as évek népszerű színésznője. Ezzel ellentétben, köszönhetően Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Marilyn Monroe és Brigitte Bardot növekvő népszerűségének, az anyukáink már inkább megemelték melleiket. Tíz évvel ezelőtt a lapos mellek újra divatba jöttek (lásd Jane Fonda vagy Jane Birkin). Manapság viszont ismét a méret a lényeg (a férfiak legnagyobb örömére).

Ebből csak azt az egy következtetést vonhatjuk le, hogy nem igazíthatjuk az aktuális divathoz a melleink méretét. Ez egyébként is teljesen szükségtelen lenne, hiszen mindenkinek más az ízlése, mindig lesznek férfiak, akik megnéznek majd minket.

Szóval, meg kell próbálunk meggyőzni magunkat, hogy a mellméretünk nem is annyira fontos, de ettől függetlenül oda kell figyelnünk magunkra. Melleinket feszesebbé varázsolhatjuk mindössze néhány egyszerű gyakorlattal és a váltott vizes zuhanyzással (egyébként, a tusolás után érdemes valamilyen bőrpuhító krémet használni). A melleinket nem kell masszírozni, elég, ha gyengéden körkörös irányban óvatosan megnyomkodjuk napi pár percen keresztül.

A melleinket tudnunk kell megfelelően hordani. Ha görbe háttal sétálunk és vastag pulóver alá rejtjük a kebleinket, akkor nem sok bókra számíthatunk.

Mindennapos gyakorlatok:

547868634

  1. Emeld a két tenyered mellmagasságba, és nyomd össze a melleid, amennyire csak tudod (4 alkalommal 20 másodpercig);
  2. Emeld a karod a nyakad hátuljához, és húzd hátra a könyöködet (20 alkalommal);
  3. Emeld a karod a nyakad hátuljához, és húzd a két könyöködet egymáshoz (20 alkalommal);
  4. Tedd a kezed a válladra, és körkörös mozdulatokkal mozgasd a könyöködet előre és hátra (max. 20 alkalommal);
  5. Tartsd magad elé a tenyereid és végezz keresztező mozdulatokat (40 alkalommal).