A Hendel’s Garden új kozmetikai terméke, a Goji Cream, egy forradalmi arcfiatalító krém. A termék kizárólag természetes összetevőkből áll (a fő összetevője a méltán híres Goji bogyó), és nem tartalmaz hormonszármazékokat. A Hendel’s Garden által használt innovatív technológiák rekordgyorsasággal, mindössze 10 nap alatt képesek helyreállítani a bőr rugalmasságát. A Goji Cream sikeresen esett át az összes laboratóriumi és bőrgyógyászati vizsgálaton, így minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Olvass tovább, hogy többet tudhass meg ennek a csodálatos ránctalanító krémnek a működési elvéről!

A Goji hatás

A bőröd állapota és szerkezete folyamatosan romlik a hidratáltság, a kollagén és a vitaminok hiánya miatt. A korral együtt egyre nehezebb leküzdeni a fenti problémákat, ezen próbálnak segíteni az újabbnál-újabb kísérleti ránctalanító krémek.

7788784

A bőrfiatalítás iparágának legújabb találmánya, a Goji Cream, a Goji bogyókon alapszik, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak aminosavakat, vasat, betaint, illetve C- és B vitamint. Ezek az elemek együttesen járulnak hozzá a bőr feszességének megőrzéséhez és a bőrsejtek megerősödéséhez, valamint antioxidáns és hidratáló hatásúak is. A krém feltölti a testet a megfelelő életfunkciókhoz szükséges vitaminokkal és mikroelemekkel.

A fiatalító krém formulája biztosítja a bőrhibák és a ráncok eltűnését, annak köszönhetően, hogy a termék mélyen behatol a felhám rétegeibe, majd stabilizálja az összes apró sejt működését, leküzdve az öregedést és megfiatalítva a bőrt.

Hogyan használható a termék

78541A Goji Cream használata rendkívül egyszerű, a termék reggel és este egyaránt alkalmazható.

Kövesd az alábbi lépéseket a krém használata során:

  1. Mosd le az arcodról és a nyakadról a sminket és a szennyeződéseket, valamilyen enyhe arctisztítóval. Tonikokat is használhatsz.
  2. Kend be a bőröd a Goji Cream-mel, körkörös mozdulatokkal, elkerülve a szemeid az és ajkaid körüli területet.
  3. A Goji Cream azonnal hat. A bőr megemelkedik és láthatóan hidratáltabbá válik. A hatás a használatot követően 24 óráig kitart.

A krém formulája annyira hatékony, hogy a kozmetikusok azt mondják, 2 heti rendszeres használattal véglegesen eltüntethetők a ráncok.

order black mask

Hogyan működik a krém

A felhám kollagént tartalmaz – a bőrünk megjelenése ennek a kollagénnek a minőségétől és mennyiségétől függ. A fiatal bőr megőrzéséhez fontos, hogy segítsünk a bőrünk mélyebb rétegeinek a kollagéntermelés serkentésében – a Goji Cream pont ezt teszi; segít helyreállítani a bőr feszességét és fiatalságát.

78954555

A bőrsejtek hatékony osztódásához és felépüléséhez meg kell védenünk azokat a káros UV sugárzástól, biológiailag aktív elemekkel kell megerősítenünk őket. A Goji Cream tökéletes erre a célra.

Az új ráncok megjelenésének megállítása nagyon fontos, hiszen meg kell védenünk a bőrünk, ráadásul, mindenki szeret jól kinézni és jól érezni magát. A Goji Cream mikroelemekkel, aminosavakkal és különböző vitaminokkal táplálja az arc és a bőr felhámját – ez egy új, természetesen hatékony öregedésgátló módszer!