A lábgomba manapság sokaknak jelent problémát. A betegség egyik turpissága, hogy első látásra nem okoz komoly változást az ember életében. Szinte észrevétlenül kapjuk el. Kezdetben fel sem ismerjük, hogy betegek vagyunk. Ám napról-napra egyre nehezebb figyelmen kívül hagynunk a lábunk környékén jelentkező viszketést és kellemetlen érzést. A gomba emellett a körömlemezt is megtámadja, aminek emiatt megváltozik a színe, hámlani kezd, majd megvastagodik és szétmorzsolódik. Az ilyesfajta tünetektől szenvedő emberek leszoknak a nyitott lábbelik viseléséről, ami csak még jobban elmélyíti a problémát, mivel meleg, nedves körülmények közt a gomba sokkal gyorsabban elszaporodik.

Gomba kezelése egy hosszantartó folyamat, mely állandó ellenőrzést igényel. Nemrégiben egy új hatékony gombaölő gyógyszer jelent meg a piacon, mely a Fresh Fingers nevet viseli.

A Fresh Fingers egy organikus összetevőkön alapuló gyógyszer, melyet GMO, színezékek és tartósítószerek felhasználása nélkül gyártanak.  Nincsenek ellenjavallatai. A gyártó weboldalán vásárolhatja meg. Az ilyesfajta értékesítési mód garantálja a termék minőségét és nagymértékben csökkenti a hamis termék megvásárlásának kockázatát.

Kényelmes kezelés

A Fresh Fingers alkalmazása sok előnyt rejt magában. Gyógyító hatása mellett dezodorként is funkcionál, megszünteti a kellemetlen szagukat, és könnyű természetes illatokkal borítja be a lábfej bőrét.  A gyógykészítményben lévő olajok hűsítik és táplálják a bőrt, ami különösen fontos egy nehéz munkanap végén.53454344

A termék spray formájában kerül forgalomba. A Fresh Fingers használata kényelmes és egyszerű. A flakon tetejének megnyomásával a lábfejére vagy a lábujjaira permetezheti a spray-t.

Egyedi tartalom

A Fresh Fingers egy egyedi, szabadalmaztatott formulával rendelkezik, melynek köszönhetően hatékonyan gyógyítja a lábfej érintett területeit.

A climbazol (klotrimazol) egy gombaölő pluripotens összetételű hatóanyag.  A gyógykészítmény rendszeres használata mellett bármilyen fajta lábgomba kezelése hatékony lesz.

A farnezol felelős a gyógyszer kellemes szagáért, mely a gyöngyvirág illatát idézi.  A Fresh Fingers ennek köszönhetően hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat.

A mentaolaj esszencia kellemesen hűsíti a lábfejbőrt, valamint eltünteti a fáradtság és a nehézség érzését.fresh fingers hungary

Az E-vitamin megvédi a bőrt a kiszáradástól, táplálja azt és beindítja az epidermisz sejtek regenerációjának folyamatát.

Mikor segíthet a Fresh Fingers?

Lábgomba egy olyan betegség, megyek káros hatásai lehetnek az élet minőségére. A viszketés és a szúró fájdalom végtelennek tűnhet, mert eltereli a figyelmünket a minden napi tevékenységeinkről és negatívan befolyásolja a koncentrációs képességünket. Sokan szégyellnek nyitott cipőt viselni, mert lábgombályuk van, és emiatt rendkívül taszítóan mutat a lábfejük.

A Fresh Fingers az alábbi tünetek észlelésekor segíthet:

  • Viszketés és vörösödés a lábujjközökben (ez a betegség kezdeti stádiumát jelzi);
  • Lábfejen jelentkező viszketés és szúró fájdalom;
  • Hámló bőr lábfejen vagy a lábujjközökben;
  • Rendszeresen megjelenő hólyagok és kisebb fájdalmak;
  • Egészségtelen módon besárguló és hámló körmök.

A Fresh Fingers spray rendszeres használata segít eltávolítani a gombát.

A megelőző kezelés fontossága

A gyógykészítmény tökéletes védelmet nyújt a betegség ellen, ha megelőző módon használjuk, mivel könnyebb a betegséget megelőzni, mint kezelni.

A betegség kockázatának lehet kitéve az, aki:

  • Uszodába, edzőterembe jár vagy közös használatú zuhanyzókabinban fürdik;
  • A nap jelentős részében zárt, gyenge minőségű vagy kényelmetlen cipőt visel;
  • Nem képes rendszeresen szárazon tartani a cipőjét;
  • Más cipőjét hordja vagy higiéniai eszközét használja (törölköző, pedikűr eszközök… stb.);
  • Lábgombával fertőzött személlyel érintkezik.

87666555

Ilyen esetekben a Fresh Fingers véd a gomba ellen, segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól, a lábfej frissességének és könnyedségének érzését nyújtja, valamint puhítja és hidratálja a bőrt. Akik a spray-t használják, mind megerősítették a fent felsorolt tulajdonságait.

Bizonyított hatékonyság

A Fresh Fingers spray hatékonyan felhasználható Lábgomba kezelésére. Ezt a tényt Dermatológia történt dolgozó szakorvosok is megerősítették. Sokan közülük már a saját betegeiknek is gyógyszerként ajánlják a Fresh Fingers-t. A Fresh Fingers használói pedig kizárólag pozitív visszajelzést küldtek és a gyógyulást követően továbbra is megrendelik ezt a gyógykészítményt mivel a spray megelőzésre is kiválóan használható.