A Coleus nevű növényből kinyert Forskolin kivonatot már évszázadok óta használják a hagyományos indián ájurvédikus gyógyászatban. Ez a természetes növényi kivonat lenyűgöző hatással van a testre, így biztonságosan használható a fogyáshoz is.

A Forskolin hatása

A Forskolin megőrzi eredeti kémiai szerkezetét a növényből való kinyerés során, így képes felgyorsítani a zsírbontást, illetve serkenteni az anyagcserét. Az anyag pozitív hatással van a szív- és ér-, illetve az idegrendszerre, valamint lelassítja a test öregedését.

7985A Forskolin bevitele serkenti a pajzsmirigy működését, így az a növekedésért, sejtosztódásért és sejttermelésért felelős hormonok előállításába kezd. A pajzsmirigy hormonok ezen felül feldobják a szervek oxigénfelvételét, így javítva energiaszintünk és az éberségünk. A mentális aktivitás felerősödik, a vérnyomás megnő. Az anyagcsere jelentősen felgyorsul.

A fentiek mellett, a vegyanyagnak egyéb hasznos tulajdonságai is vannak. A Coleus növényt évszázadok óta használják légző-, emésztő-, szív- és érrendszeri betegségek, valamint az álmatlanság, ekcéma, vizelési panaszok, és más betegségek gyógyítására. Sőt, a Forskolin képes közvetlenül befolyásolni számos fiziológiai folyamatot egy, az intracelluláris jelátvitel fontos működési mechanizmusának aktiválásán keresztül, ez a ciklikus-adenozin-monofoszfát (cAMP).

Röviden összefoglalva, a Forskolin:

  • Serkenti a lipolízist (a lipidek glicerollá és szabad zsírsavakká történő lebontását);
  • Megnöveli az inzulinkiválasztást;
  • Serkenti a fehérjeszintézist;
  • Megerősíti a szívverést­;
  • Korlátozza a hisztaminkiválasztást;
  • Csökkenti a vérlemezkék aggregációját;
  • Javítja a vér viszkozitását;
  • Serkenti a gyomorsavkiválasztást.

Egy bizonyítottan működő termék

A Forskolin pozitív hatásait több laboratóriumi vizsgálattal bizonyították már. 30 önkéntes vett részt egy 12 hetes kísérletben. A szakértők az anyag által kiváltott jelentős változásokat észleltek a résztvevők testében. Többek között, változott a vérnyomásuk, a tesztoszteronszintjük, és az anyagcseréjük is. Nyilvánvaló volt, hogy az anyag számos különböző módon van hatással a testre. A kísérlet során bevett mennyiség 250 mg 10%-os Forskolin kivonat volt, naponta két alkalommal. Az önkéntesek testzsírszázaléka átlagosan 35% volt, amely 31%-ra csökkent a kísérlet végére. Fontos megjegyezni, hogy a fókuszcsoport viselkedése nem változott a felmérés során. A vérükben található szabad tesztoszteron mennyisége 17%-kal növekedett, a vérnyomásuk állandó volt, de mindeközben jelentős fogyáson estek át, a szálkás izomtömegük megnőtt.

875644Fontos megjegyezni, hogy a Forskolin adagolását csak szakértői útmutatás alapján lehet végrehajtani. Az efedrinnek és a koffeinnek a Forskolinhoz hasonló a hatása, de a zsírégetés mellett ezek számos mellékhatást hordoznak magukkal. A Forskolin egyedisége abban rejlik, hogy az izmok károsítása nélkül képes a zsírsejtek lebontására. Sőt, a károsítás helyett sokkal inkább serkenti az izomnövekedést.

Hogyan használható a termék

A Forskolinnal való fogyás során, számos különböző tényezőt figyelembe kell venni. A gyógyszer adagolása mindenkinél eltérő, el kell találni a pontos mennyiséget a legjobb eredményekhez. Ennek kiszámításához, szükség van a testsúlyra és az életkorra. Minél fiatalabb a termék fogyasztója, annál jobb lesz a hatás, hiszen a fiatal szervezetek természetes folyamatai erősebbek. Senkinek sem szabad azonban napi 1000 mg-nál többet elfogyasztania a termékből, kortól függetlenül. Átlagosan, a következő dózis és adagolás ajánlott: napi 3 alkalommal, 100-100-100 mg, a 10%-os Forskolin aktív összetevőjű termékek esetében.

A Forskolinos fogyás nem ajánlott a gyomorfekélytől és gyomorhuruttól szenvedők számára, hiszen a készítmény gyomorsavat termel. Ezen felül, ne teljes adaggal kezdjük a gyógyszer fogyasztását, csak a teljes dózis 1/3-át vigyük be az első időszakban, majd, ha mellékhatások nélkül ment végbe a fogyasztás, áttérhetünk a teljes felírt mennyiségre. A Forskolin szedése szigorúan tilos a terhes vagy szoptató nők számára, illetve veszélyes lehet a 18 éven aluliaknak.

Kinek ajánlott a termék?

A Forskolin általánosságban jobban beválik a férfiak esetében, hiszen megnöveli a tesztoszteronszintet. A férfi elhízás gyakran függ össze a szervezetükben található magas ösztrogénszinttel.

798588

A Forskolin szedése a sportolók számára is ajánlott, különösen a testépítők esetében. A készítmény kockázatmentesen kombinálható egyéb biológiailag aktív keverékekkel, ez még javíthatja is az eredményeket. A gyógyszer segít a formásabb, vékonyabb, és vonzóbb test elérésében, mindezt erőfeszítések nélkül.

A modern életstílusunk gyakran lehetetlenné teszi a diétázást vagy a kondizást, de ettől függetlenül, mindannyian jól szeretnénk kinézni. A Forskolinos fogyás tökéletesen összeegyeztethető a hektikus életünkkel, hiszen jelentős változást érhetünk el a segítségével, nagyon rövid idő alatt. Vásárold meg a Forskolint még ma, és indulj el a vékony test felé vezető úton!