A premenstruációs szindróma (PMS) — szomatikus és pszichés zavarok bonyolult együttese, melyek a menstruáció kezdésének 2-14 napja előtt jelennek meg, és mint szabály, teljességgel eltűnnek a menstruáció megkezdése után.

  1. Agyára megy szeretteinek?
  2. Már önmagától is elege van?

Tudjuk mi ennek az oka ön pms-ben szenved! Fair Lady kezelés

  • Feszültség és aggodalmasság
  • Hirtelen hangulatváltások düh- vagy sírás kitörések
  • Nyomott hangulat, étvágytalanság
  • Alvástalanság és figyelemzavar
  • A környezettől való elzártság
  • Fokozott hang- és szagérzékenység

Nem tud mit kezdjen ezzel? Fair Lady tapasztalatok

Van megoldás!

Premenstrúációs tünetenyhítő fair lady gyógytea kizárólag gyógyteafüveket artalmaz! Nem vált ki függőséget!

Orbáncfű

A gyógynövény hatékonyságát a hipericin tartalmának köszönheti, ami jótékonyan hat az elme pszichés állapotára, segít leküzdeni az ingerlékenységet és a depressziót

Citromfű és menta

Stresszoldó és nyugtató hatással bír

Valeriána gyökér

Idegnyugtatóként ismert

Igazi édesgyökér

Általános nyugtató hatással bír

Galagonya

Fokozza a vérellátást, és elősegíti a szervezetben felgyülemlett toxikus vegyületek kiürítését

Csipkebogyó

C-vitaminban gazdag antioxidáns, immunerősítő

A Fair Lady tea fogyasztása:

A tea fogyasztását a menstruáció feltételezett dátuma előtt 2 héttel javasolt elkezdeni

A szárított növényekből készült teafőzetett 1 liter forrásban lévő vízzel javasolt leforrázni. 10-15 percig hagyjuk lefedve. A Fair Lady teát 300-350 ml-ként szokták fogyasztani. Ha az íze nem tetszik – javasolt hozzá tenni egy citrom karikát, vagy kanálnyi mézet netán gyümölcs lekvárt.

Az előkészített főzetet tilos 1 napnál tovább tartani.

Az első 10 napon, a teaívás naponta háromszor javasolt étkezések előtt

Majd naponta kétszer – reggel és este. A gyógykúra tartalma 3 hónap. Ezután, szükség esetén, megismételhető.

Egy gyógyciklus nagyjából 1,5 csomag teát feltételez.

A gyógykúra 4,5 csomagot igényel.

Zakorvos javaslata

PMS egy sajátságos testi és lelkiállapot, mely menstruációt előzi meg, és kisebb vagy nagyobb mértékbe érinti a nők többségét. Amikor elkezdődik a PMS, javasoljuk hogy igyekezzen megnyugodni és kontrollálja tetteit. A menstruáció elkezdésével, minden visszatér a normális állapotába. A premenstruális szindróma a vér hormonszintjének ingadozásával kapcsolatos.

Régebben a premenstruális szindrómát valami pszichés megbetegedésnek tartották, míg a kutatóknak nem sikerült bizonyítaniuk, hogy ez az állapot többnyire testi eredetű, ami a vér hormon szintjének változása közben lép fel. A Fair Lady remekül csökkenti a PMS tüneti együttest, vagy akár gyűjtő hatással bír.

A PMS egyszerűen szörnyű dolog! Akkor ingerlékennyé válok, szinte agresszív, mindenkibe belekötök, ordibálok velük! Bár mindenkivel üvöltök, a legtöbb a családomnak jut. Bár igaz, hogy most már valahogy megszoktak, és szinte nem figyelnek oda. De maga az állapot kimerít! A Fair Lady tényleg megmentett engem! Nyugodtabb lettem, és már a második ciklusra eltűnt minden agressziós hajlamom. KÖSZÖNÖM!

Katalin

Általában nagyon fájdalmasan megy le nálam a havi baj, az első 3-4 napban egyszerűen halálomon vagyok, erre még be szokott ütni előtte a PMS! Egy hónapban majd 2 hetet esek ki mindenből. Ekkor lehetetlen velem kommunikálni! Volt hogy irányíthatatlan hisztinek köszönhetően néhányszor szakítottam is a hapsimmal. Nézzenek oda, vett nekem egy Fair Lady gyógyteát! Mert hogy egy haverja ajánlotta. Látott valamit a neten és megvette.

Mária

Főiskolán tanulok, mos harmadéves vagyok. Fair Lady teát egész családdal isszuk! Én, anya, nővérem. Menstruáció nálunk egymás után szokott megjönni, így az apám és az öcsém világgá akartak menni – otthon folyamatosan állt a bál, valakinél biztosan „elgurult a gyógyszer”. Most meg csupa csend és nyugalom. Szinte egy ideális család! Ráadásul a havim sem fáj már annyira.

Veronika

Megrendelni a terméket

Ma kedvezményesen vásárolhat Fair Lady gyógyteát!

Fair Lady árak, hol kapható, rendelés

10490 Ft

20980 Ft

Egy csomag termék ára