EroMan hivatalos oldala – mi az, használati utasítás, alkalmazása, mellékhatásai, összetevők, gyakori kérdések, hogy használjuk a EroMan

Üdvözlöm mindenkit! Újra én vagyok az, Ismeretlen Merész. Ma szeretnék elárulni a titkot hogyan növelheti meg 5 nap alatt 3,5 centiméterrel a hímvesszőjét! Ez teljességgel reális. A legkellemesebb az egészben, hogy ez hihetetlenül egyszerű, teljességgel biztonságos és rendkívül kedvező árú módszer.

Ez tényleg a legjóbb módszer mind közül, amit valaha is próbáltam. Nem mondhatnám, hogy a péniszem kicsi volt, de mindig is tudtam, hogy azt meg kellenen növelni. Mert minél nagyobb a dákód, annál nagyobb az esélye annak, hogy sokáig tudja örvendeztetni az ember a csaját. Még olyan véleményről is hallottam, hogy ha a férfi pénisze 12 cm-nél kisebb, a barátnője nem nagyon élheti át az orgazmust.

Valahol böngészve véletlenül rábukkantam erre a biztonságos és gyors pénisznövelő lehetőségre. Bár szégyellem bevallani, de volt egy kényes bajom. Gyenge merevedés és gyors elélvezés. Ha behatol az ember, és már 2-2,5 perc után löttyedt, akkor ugye tudjuk miről beszélünk. A partneremnek ideje sem volt bármit is megérezni belül, és az ember már elélvezett. Ez egyszerűen tönkreteszi a férfi önértékelését, a hölgyemény meg előbb vagy utóbb elkezd máshol keresni élvezet forrását – hisz ő is szeretne elélvezni!! de a 2-3 perc alatt azért nem nagyon megy neki – túl gyorsak vagyunk!

Aktívan kerestem megoldást a problémámra, de azok a szerek melyeket használtam ehhez alig hatottak. Hosszú keresgélés után, az egyik barátom mesélt nekem USA-beli természetes gyógykészítményről – az EroMan -ról. Ez a spray megkönnyíti hímvessző aktív növekedését, erősebb merevedést és hosszabb ideig tartó nemi aktust eredményez. Mindezt teljesen biztonságosa, ami ugye rendkívül fontos! De a nem túl magas ár volt a perdöntő, így gondoltam egyet s kipróbáltam ezt a sprayt.eroman ára

A viszonteladó hivatalos honlapján kitöltöttem a termékmegrendelő lapot. Semmilyen előleget nem kértek, hisz csak a termék kézhezvételekor kellett fizetni. A spray elég gyorsan érkezet meg, szinte napokon belül. Nehezen volt hihető számomra, hogy a spray gyártója tényleg képes teljesíteni ígéretet. De néhány nap elteltével elnyűgözött a EroMan hatékonysága.

Már az első nap megéreztem, hogy ez tényleg működik. Minden reggel kőkemény merevedéssel ébredte. 5 napnyi spray használata után már láttam is, hogy a péniszem jelentősen megnőtt. Csupa kíváncsiságból lemértem és ledöbbentem: a hímvesszőm 3,5 centivel megnőtt! És mindössze 5 nap alatt! Csak azt bántam, hogy korábban nem vásároltam be a EroMan sprayből! Mennyi pénzt, időt és ideget spórolhattam volna meg.

Továbbra is naponta használtam a sprayt és az eredmény nem váratott magára. Az EroMan spray megnövelte a merevedésem idejét. Órákon keresztül tudtam kefélni a csajokat, és olyan eszeveszett orgazmusokat hoztam ki belőlük, hogy szinte könyörögtek, hogy hagyjam abba s álljak le. Életemben előszőr igazi macsónak éreztem magam. A velem töltött szeretkezések után, a csajok bevallották, hogy soha és senkivel sem volt olyan élénk kirobbanó orgazmusuk, mint velem.

Amikor a dákóm jól megerősödött, a csajok is jobban felfigyeltek rám. Ösztönösen érezték azt a férfit, aki képes kielégíteni őket. A EroMan spray néhány heti használat után állíthatom, hogy a farkuk valóságos puncimágnesként vonzza majd csikákat. Ha így meg tovább, futással kell majd menekülni elölük.

Amikor a dákóm jól megerősödött, a csajok is jobban felfigyeltek rám. Ösztönösen érezték azt a férfit, aki képes kielégíteni őket. A EroMan spray néhány heti használat után állíthatom, hogy a farkuk valóságos puncimágnesként vonzza majd csikákat. Ha így meg tovább, futással kell majd menekülni elölük. Gondolom Ti is tudjátok, hogy ritkán szoktam dicsérni valamely terméket írásaimban, de az EroMan tényleg a maximális pontszámra méltó. A gyártó mind a 100% teljesítette ígéreteit emellett nevetséges összegért. Egy flakont például 2 hónapig használta. Spray nem vált ki semmilyen függőséget, és az elért eredmények mindig is megmaradnak Önnel mindörökké. Minden férfinak ajánlom kipróbálni a sprayt. Még ha a büszkesége közepes méretű is, a plusz 2-3 centi a spray használata után, és az egész folyamat csakis előnyére vállhat. Higgyék el, én már csak tudom, hogy miről beszélek

Ha a EroMan spray felkeltette érdeklődésüket, akkor a legkönnyebben a gyártó és értékesítő hivatalos honlapján tudna megrendelni a terméket. Higgyék el, nem bánják meg!

EroMan eredeti rendelés – ára, hol kapható

A kézbesítés bizalmas, csak a megnevezett címzettnek.

EroMan fórum – vélemények, tapasztalatok

Ivan89

Szevasz Pisti! Elég szokatlan pozitív visszajelzéseket olvasni Tőled. Általában semmi sem tetszik Neked. Magam részéről úgy döntöttem, hogy megrendelem ezt a spayt. Igazából csak azért hogy kipróbáljam, milyen is lesz az eredmény

Merész SZTIVI

Ivan89, Ígérem, nem bánod meg!

Mysterious stranger

Nyílt titok, hogy a pénisz mérete számít elsősorban. Igazából még nem láttam lányt, akinek testszene a kis hímvessző. A nők 98% arról ábrándozik, hogy legalább egy fél órán keresztülóriási dákóval kef***k óriási dákóval. Csak akkor képesek eljutni az orgazmusig. Kérem nézzék el nekem, ha valakit sokkoltam ezzel, de ez az igazság, amire sokan szemet hunynak általában.

Sweet

Egyetértek! Szinte alig éreztem maga szex közben, amíg nem találkoztam egy óriási dákójú sráccal, aki képes volt órákig szeretkezni velem.   Olyan kirobbanó és átütő orgazmusaim voltak, hogy szinte a menyországban   .

Guest

Van még valaki, aki netán kipróbálta? Tényleg el lehet érni ezzel a kívánt hatást?

KingofSex88

Guest, ez tényleg hat. Csupán csak 1,5 hónapig használtam, de a farkam megnőtt úgy 5 centivel. Így a hálószobába úgy 60 perccel tovább bírom a gyűrődést. Ezt nehéz elhinni, amíg az ember meg nem tapasztalja

Merész SZTIVI

Guest, hát egy picit csalódott vagyok, látva szkepticizmusát.   Ahogy nálam kialakult a probléma, úgy meg is oldottam. Számos alternatív gyógymódot alkalmaztam eme probléma megoldására, de egyik sem segített. A spray lett a legjobb megoldás. Nagyon is jól tudom, hogy férfiak jelentős része kisebbségi komplexitásban szenved, legalább is abból adódóan, ami nekem volt.

Sandor777

És Füzérre tudják kiszállítani a csomagot? Menyi idő alatt érne ide?

Mr. Smith

Szevasz szomszéd, megnéztem, a termék kiszállítható oda. Jómagam, például Budapestre rendeltem, s 2 hét alatt biztosan meg is érkezett.

Miranda

Tényleg jó gyógyszer. Nhány évvel ezelőtt sikerült hoznom a férjemnek egy doboznyi EroMan Amerikából. A férjem sajnos korán lett impotens, és ez majdnem tönkretette a házasságunkat. Most 61 éves, és ezzel még mindig csődőr a hálószobában.

Brad

Kösz a tippet! Megrendeltem, kipróbáltam és egyszerűen nem hiszem el az eredményt! +6,5 cm növkedés, és még messze nem is végleges! Rendeltem belőle még jó néhány dobozzal!!!

Merész SZTIVI

Azért Bence ne vigye túlzásba! A sok is tud rossz lenni!!!

Smiley

Kösz szépen, pont ez a tipp hiányzot nekem az életemben! Vettem egy tubussal, el kezdtem használni és megoldottam azt a kényes problémámat, ami jó néhány éven keresztül kínzott engem.Tényleg alátámasztom, hogy a csajok mérföldekről érzik az igazi férfit. Még egyszer köszönöm, és legjobbakat!  !

Merész SZTIVI

My pleasure!

EpperPussy

Köszönöm!!! Egyszerűen megmentette a házasságomat. Az EroMan spray használata után, mind jómagamnak úgy a férjemnek is most van végre újból van szexünk, ami még a mézeshetek időszakját is túl harsogja. Egyébként olyan 4 cm lett a dákója, ezzel hihetetlenül felerősödtek az orgazmusaink.

Adrien

Úgy gondolom most már tudom, hogy mivel lepjem meg a barátomat!

Strawberry

Gondolkodásnélkül vásároljatok! Higyék el, ha megvásárolják az EroMan sprayt, akkor elsősorban saját magának kedveskedhet! És nem csak a párjának