Denta Seal egy feltöltő hatású fogkrém. Denta Seal legjobb fogkrém

  • Eltávolítja a kezdeti fogszuvasodáshoz kötődő problémákat
  • Feltölti a fog mikrorepedéseit és mikropórusait
  • Helyreállítja a fehérséget, csökkenti a fogzománc érzékenységé

Professzionális otthoni fogápolás Denta Seal. Denta Seal fogfehérítő fogkrém

denta seal magyarország

A fogzománc megerősítése

A hidroxiapatit lezárja a megnyílt gyökércsatornákat és megvédi a fog belsejét a külső behatásoktól.

Megakadályozza a fájdalom kialakulását és megerősíti a fogzománcot.

A baktériumok eltávolítása

A fogakon található repedésekben és törésekben kiváló körülmények alakulnak ki a baktériumoknak, amelyek folyamatosan roncsolják a fogakat.

A fogkrémmel való tisztítás során, a DENTA SEAL rögzíti a baktériumokat és a plakkrészecskéket, így megkönnyítve azok eltávolítását a szájüregből.

Helyreállítás

A sérült, mikrorepedéses fogzománc sötétté válik, mivel a fény nem a megfelelően tükröződik vissza róla.

A hidroxiapatit feltölti a repedéseket és kisimítja a felszínt. A fogzománc selymessé és fényessé válik, helyreáll annak eredeti színe.

Fejlett formula a fogszuvasodás megelőzéséhez

A DENTA SEAL helyreállító formulájának alapját a hidroxiapatit biztosítja, amely feltölti a fogzománc felszínén megjelenő repedéseket és pórusokat.

Ennek eredményeképp, a fogzománc hófehérré válik és ellenáll a plakkban található baktériumoknak.

1993-ban Japán Egészségügyi Minisztériuma hivatalosan elismerte a hidroxiapatit hatékonyságát a fogszuvasodás ellen

Mit mondanak a szakértők a Denta seal-ről?

denta seal fogkrém összetevői

Számtalan fogkrém képtelen megfelelően megvédeni a fogszuvasodástól – ezek csupán úgy tisztítják meg a fogakat az ételmaradékoktól, hogy rengeteg habot képeznek. Ez sajnos nem elegendő.

A DENTA SEAL forradalmi áttörés az otthoni fogápolásban. A benne rejlő hidroxiapatitnak köszönhetően, a fogkrém már a tisztítás során mélyen behatol a fogzománcba és feltölti a repedéseket, helyreállítja a fogakat és ellensúlyozza a szükséges mennyiségű kalcium és foszfát hiányát.

Fogászati központ vezető Németh Gabriella

Vásárlóink visszajelzései

44 éves vagyok, és a fél életemet azzal töltöttem, hogy a fogaim miatt aggódtam. Rossz géneket örököltem, így a fogaim sárgák voltak, és a fogínyem mindig is problémát jelentett. Arról nem is beszélve, hogy nagyon érzékeny volt az egész fogsorom. Rengeteg pénzt költöttem fogorvosokra, de semmi sem segített úgy, mint a DENTA SEAL. Nagyon hálás vagyok a gyártónak! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogkrémet.

Júlia


A fogorvosom javaslatára próbáltam ki ezt a fogkrémet. Már gyerekkorom óta vigyázok a fogaimra, 3 havonta fogorvoshoz járok. A fogszuvasodás megszüntetéséhez el kell távolítani a plakkot és a létrejött réseket fel kell tölteni. Most már azonban egy termék képes minderre! Az orvosom is nagyon elégedett volt legutóbb a fogaim állapotával, én is így vagyok ezzel. A barátaim azt hitték, kifehéríttettem a fogaim!

Mária


Az öregedéssel a fogaim elkezdtek teljesen tönkremenni. Az állkapcsom fele teli van tömésekkel, néhány fogamat úgy ahogy volt, ki kellett húzni. Tölgyfakéreggel gargalizáltam, hogy valamit megmentsek a fogsoromból, hogy legalább rágni tudjak, de a fogzománcom napról-napra egyre csak gyengült. A lányom vette meg ezt a fogkrémet, hogy adjak neki egy esélyt. Nagyon elégedett voltam. A fogaim többé nem fájnak, és a fogínygyulladásom is megszűnt. 6 hónap telt el, mióta legutóbb fogorvoshoz kellett mennem.

Mihály


Hogyan rendelhető meg a Denta Seal

  1. Add le az igénylésed oldalunkon
  2. Menedzserünk visszahív és megerősíti a rendelést
  3. A csomagod postán fogják kiszállítani
  4. Fizetés csak az átvételt követően

A Denta Seal a világ minden táján elérhető

Irodáink és telephelyeink a világ 27 országában megtalálhatók, köztük Magyarországon is, így nem kell sokat várnod és fizetned a kiszállításért.

Mai akciós ajánlat:  23800 Ft. 

11900 Ft.