A Bustural mellnagyobbító krém hosszantartó push-up hatást biztosít, örökre. A vásárlók 95%-a arról számolt be, hogy a termék tényleg működik. Az eredmények már 2-4 héten belül láthatóak.

Mi az a Bustural?

A Bustural mellnagyobbító krém növényi összetevőkből, olajokból, valamint Volufiline™ oldatból áll, amely a Gardenia Asiatica természetes növényi kivonata – ezt már évszázadok óta használják a gyógyászatban. A krém kortól függetlenül minden nő által használható, akár még szoptatás után is.

A termék tulajdonságai

765443

A krém alábbi főbb előnyeit érdemes kiemelnünk:

  • Mellnagyobbító hatású
  • Véd az öregedéssel szemben
  • Megerősíti és megemeli a melleket
  • Kijavítja a mell körvonalát és alakját
  • Hidratálja és selymesíti a bőrt

Aktív összetevők

A krém narancsolajt tartalmaz, amelyet hidegpréseléssel nyernek ki az édes és a savanyú narancsok héjából. Ennek csodálatos gyógyító hatása van, stimulálja a kollagénszintézist, valamint megerősíti kötőszöveteket. Továbbá, a narancsolaj öregedésgátló és feszesítő hatású is, így elengedhetetlen összetevője a legtöbb bőrápoló terméknek.

766556A termék másik fontos alkotóeleme a szőlőmagolaj, amely linolsavban gazdag. Ez gyorsan felszívódik a bőrbe, azonnal hidratálva azt. A szőlőmagolaj közismert antioxidáns és tápláló hatásairól, ezért használják rendszeresen a gyógyászatban is. Ez az összetevő serkenti a szövetregenerációt és segít a bőr feszesítésében is.

A cseresznyefaolaj egy másik hatékony antioxidáns, amely további hidratációt biztosít.

Hogyan használhatjuk a Bustural-t

A krém használati utasításai rendkívül egyszerűek, elég mindössze naponta kétszer bekenni magunk a termékkel, tiszta, hidratált bőrre. Gyengéden masszírozzuk bele a krémet a jobb mellünkbe, amíg az teljesen fel nem szívódott (5-10 perc), majd ismételjük meg ezt a bal mellünkkel is. Így, fokozatos növekedés figyelhető meg két hónapon belül. Az eredmény már 2-4 héten belül látható lesz.

Hatékonyság

A Volufiline™ laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyítottan növeli meg a zsírszövetek térfogatát 8%-kal. Ha ez nem lenne elég, a Bustural még ennél is többre képes. A krém rendszeres használatával, drámaian feljavíthatjuk melleink körvonalát, jelentősen megnövelhetjük és megemelhetjük a kebleink. Más módszerekkel összehasonlítva, a krém sokkal hatékonyabb a mellnagyobbító tablettáknál és a plasztikai műtéteknél, hiszen tetszőleges ideig használhatjuk, egészségkárosító hatás nélkül.

A krém kifejlesztője egy különleges kísérlettel bizonyította a termék hatékonyságát. 30, 18 és 35 év közötti, eltérő mellméretű nő vett részt a felmérésben, akik 56 napig naponta kétszer kenték be a melleik a krémmel. Egy hónappal később, az átlagos zsírsejtnövekedés a mellszövetekben 1.4% volt, míg a legnagyobb változás 6.6% volt (8 nő esetében). A kísérlet után, néhány nőnél 8.5%-os növekedés volt megfigyelhető, míg az átlagos változás 2.2% volt.

8768567

A Bustural sikeresen vette az összes szükséges minőségi és egészségügyi vizsgálatot, így 14 országban hitelesítették. De vajon tényleg működik a termék? Erre a több ezer boldog vásárló visszajelzése a legjobb bizonyíték. A nők 95%-a erősítette meg a krém hatékonyságát. Néhányan kiemelték a készítmény megemelő hatását, míg mások a látható növekedést és a formaváltozást észlelték leginkább. A legpozitívabb visszajelzéseket azok írták, akiknél az összes említett változás fellépett. Azok a nők, akik elég bátrak voltak, hogy megrendeljék a Bustural-t, ma már gyönyörű dekoltázzsal rendelkeznek és nagyon boldogok a kinézetükkel.