Aqua Disiac feromon illatát – használati útmutató, gyakori kérdések, akció, eredmények, használata

Az emberek többsége a kondizást egy nagyon trendi és király dolognak tartja… Mi is így gondoltuk, amíg az edzés egyszer szexbe nem csapott át…

A 60 éves személyi edzőnkről kiderült, hogy egy tehetséges playboy, aki szinte minden női ügyfelét képes elcsábítani egy, a HÉTKÖZNAPITÓL ELTÉRŐ praktikával… Hódításaihoz egy Aqua Disiac nevű női vágyfokozót használt, melynek segítségével AZ EDZŐTEREM KELLŐS KÖZEPÉN tudott szexelni az érintett hölgyekkel.

Íme, néhány különleges tény a történtekkel kapcsolatban…

Én és a barátnőim eldöntöttük, hogy a szexibb, pasik számára is vonzóbb alak kedvéért, elkezdünk lejárni Budapest egyik leghíresebb edzőtermébe.

Felfigyeltünk egy különleges edzőre, akit egymás között csak tehetséges playboynak hívtunk. Az illető egy kövér, nem igazán vonzó férfi volt és ő töltötte be a csoportedzőnk szerepét is.

Mivel a csoportunk csak gyönyörű lányokkal volt tele, nagyon elkötelezetten állt minden egyes edzéshez. A gyakorlatokat végzésével kapcsolatos utasításokat elképesztő részletességgel végezte…

Egyszer, guggolás közben a hátam mögé jött és megfogta a fenekem, majd megkérdezte, érzem-e, AHOGY AZ IZMAIM DOLGOZNAK!

Pár hét hasonló szellemiségben zajló óra után, mindannyian KERÜLNI KEZDTÜK A PASIT! A puszta látványától rosszul tudtam lenni…

Más edzőkkel is beszéltünk a fennálló helyzetről, de ők NEM IGAZÁN FOGLALKOZTAK EZZEL. Valami olyasmivel próbáltak megnyugtatni, hogy az edzőnk csak azért annyira elhivatott, mert látja bennünk a lehetőséget, de nem irántunk érdeklődik, így ne görcsöljünk annyit az egészen…

Mivel fejenként, közel 28 ezer forintot perkáltunk a kondinak, nem akartunk kilépni! Mindannyian próbáltuk összeszedni erőinket és túllépni az egészen…

Miután az egekbe dicsért és elismerően nyugtázta az elvégzett feladatok minőségét, az edzőnk megjegyezte, hogy ideje egy felsőbb szintre lépnünk. Ezt követően, mindannyiunknak hozott egy kis protein shake-et és az aerobikterembe kísért bennünket.

Hogy őszinte legyek, kifejezetten féltem akkor, de nem tudtam tisztán gondolkozni… Tudtuk, hogy ENNEK AZ EDZÉSNEK MI A LEGFŐBB MOZGATÓ RUGÓJA és azt is, hogy mivel hárman vagyunk, könnyen nemet mondhatnánk az egészre, de…

Nem tettük…

A félelemmel együtt, a perverz tanárunk iránt érzett ŐRÜLT VÁGY is feléledt bennünk… Nem tudtunk logikusan gondolkodni, ezért nem tudtuk mi tévők legyünk. A csajokkal a jógamatrachoz vezettük az edzőnket.

A mai napig vissza tudom idézni, hogy pontosan mi is történt azon a napon. A közel 30 percig tartó, kardiónak nevezett szexgyakorlat teljesen KIKÉSZÍTETT bennünket.

Azóta sem tudjuk elhinni, hogy képesek voltunk lefeküdni egy idős fószerrel, közvetlenül a recepció és az ott tartózkodó edzők közelében… DE NEM TEHETTÜNK MÁST, A SZENVEDÉLYES VÁGY MIATT, TELJESEN ELVESZÍTETTÜK A FEJÜNKET.

Jó lett volna, ha minden bizonyítékot el tudunk tűntetni, de az igazságra hamar fény derült… KIDERÜLT, HOGY NEM MI VOLTUNK AZ EDZŐNK EGYETLEN ÁLDOZATAI.

Úgy 3 hónappal később, 17 másik lány is kezelés alá került. Az igazgató a SZOKATLAN EDZÉS kellős közepén érte tetten perverz kollégáját.

A titok leleplezése után, az egész média erről beszélt.

Még a tapasztalt pszichológusok sem tudták megmagyarázni, mi történt velünk. A neten való böngészés során, egy nagyon fura dologra lettem figyelmes.

Az általam megnyitott weboldalon egy Aqua Disiac nevű készítmény részletes használati utasításait taglalták. Az oldal szerzője szerint, a termék mellett a férfiaknak nem kell többé elcsábítaniuk a nőket, a nők önkéntesen kínálják majd fel magukat. A pasik így azt szerezhetik meg maguknak, akit csak akarnak, a nők pedig boldogan sőt, óriási szenvedéllyel adják oda testüket.

A kiszemelt lányok teljesen elvesztik önkontrolljukat és ösztönszerű cselekedetbe kezdenek. Az elhangzott mondataim a weboldalról idéztem.

Lehet, hogy a mi edzőnk is ezt használta?! A leírás kísértetiesen hasonlított a saját tapasztalatainkhoz. Szinte biztos vagyok, hogy ő ezt rakta a protein shake-ünkbe.

Miért osztom meg veletek ezt a történetet? Higgyétek el, nem mentegetni akarom a történteket… Figyelmeztetni szeretnék mindenkit…

A barátaim és a szüleim sem gondolták, hogy ez az egész a VÉLETLEN MŰVE lett volna. Mindenki azt mondta, hogy a történetünk teljesen SZÜRREÁLIS és ÉRTELMETLEN.

Lányok, legyetek óvatosak és védjétek meg magatokat! Ez az egész bárkivel megtörténhet. Szerintem, BE KELLENE ZÁRATNI A TERMÉKET ÁRULÓ WEBOLDALT! Jelenleg, az Aqua Disiac roppant egyszerűen elérhető, BÁRKI megvásárolhatja a készítményt a termék hivatalos weboldaláról.

Kérlek, akadályozzátok meg az oldal továbbterjedését, küldjetek panaszlevelet az adminisztrátornak és segítsetek az oldal letiltatásában!

Remélem, ez a cikk megvéd majd titeket és családotokat ETTŐL A RÉMÁLOMTÓL.

Aqua Disiac rendelés – hol kapható Aqua Disiac eredeti, ára. Aqua Disiac gyógyszertár – átverés, hol lehet venni

Mi az Aqua Disiac – fórum, tapasztalatok, vélemények

Alex

Kedves cikkíró! Elment az eszed? Ennyire vágysz mások figyelmére? Szerinted, bárki is hisz a kis történetedben? Nem kell kifogásokat keresni, ha kurva akarsz lenni…

Ui. Megnéztem a weboldalt, de semmi törvénytelenséget nem találtam!

Henrik

Inkább szexelnék az edzőteremben, mint a szórakozóhelyek wc-jén. Fura, hogy ezek a lányok nem élvezték az egészet! Ez a férfi nagyon király!

Ella

Elment az eszed? Ez a lány fizikai és pszichés sérüléseket is szenvedett, és most segítséget kér. Te pedig a segítség helyett csak sértegetni tudod! Gratulálok!

Márk

Ne aggódjatok, az Aqua Disiac egyáltalán nem veszélyes. Ezt a szakértők is bebizonyították. A TERMÉK HASZNÁLATA NEM ÉR FEL EGY BŰNTETTEL! HI-HI-HI!!!

Ferenc

Használta már valaki? Tényleg hatásos?

Péter

Biztos az amerikaiak találták fel ezt is, mint az Iphone-t, amit a mai napig mindenki imád…

Dániel

Gondoljuk végig az egészet! Elolvastam az Aqua Disiac weboldalán található termékleírást… Nem kell mást tennünk, mint étellel vagy itallal összekeverni a készítményt. Természetesen, a megfelelő adagolás is nagyon fontos. Ettől a terméktől minden csaj beadja a derekát. Ezt a lányok is nagyon élvezik, csak kéretik magukat a pasik előtt.

Barnabás

Az Aqua Disiac segítségével 4 különböző csajjal feküdtem le, egy hét alatt. A termék mellett, nem tudod levakarni magadról a csajokat és AZT CSINÁLSZ VELÜK, AMIT CSAK AKARSZ!

Gábor

Segítsetek! 46 éves vagyok és lehet, hogy életem végéig szingli maradok. Nagyon félénknek vallom magam és rettegek a randizástól. Szinte semmi önbizalmam sincs. Az Aqua Disiac segíthet egy gyönyörű barátnő beszerzésében?

Lajos

Én már kipróbáltam és ÉSZBONTÓ volt az egész… Lementem bulizni és sikeresen felcsíptem az általam kiszemelt lányt. Őrületes egy éjszakánk volt. Reggel a lány nem értette, hogy történhetett meg az egész, és elfutott. Nem gáz, úgy is találok mást!

Gabi

Nagyon vicces! Képtelenek vagytok elcsábítani magatoknak egy lányt, ezért vágyfokozóval próbálkoztok? Annyira bénák vagytok, hogy a hagyományos módszerekkel már szóba sem áll veletek senki? Jobb, ha nem is randiztok inkább!

Szilvi

Gabi, te nagyon butus vagy. Gondolj csak bele! MA MÁR BÁTRAN SZEXELHETSZ, akivel csak akarsz anélkül, hogy bárki rád sütné, hogy egy KURVA VAGY. Számtalan hozzád hasonló lánnyal volt dolgom! Hányni tudnék tőled!

Gyula

Hát bazdmeg, erre nincs mit mondanom…

Szilvi

Gyula, én teljesen egyetértek veled. Ha a lányok ennyire kényelmetlenül érzik magukat az egésztől, akkor miért beszélnek róla ilyen nyíltan. Szerinted egy luxusrandi után neked semmit nem kell adnod??? Szánalmas vagy. Inkább veszek egyet az Aqua Disiac-ból és nem költök a hozzád hasonló, önmagukat elitnek gondoló lányokra!

József

Megvettem és nagyon elégedett vagyok. A termék segítségével, az egyik kollégámat is sikerült elcsábítanom, akivel mindössze 1 hete ismerjük egymást. Az egyébként szűz csajjal, az iroda kellős közepén szexeltem.

Roland

Az Aqua Disiac árulását külföldön betiltották?

Bence

Nem tudom, de én rendeltem egy csomaggal belőle. Az eredmények magukért beszélnek! Szó szerint tapadnak rám a csajok. Eldöntöttem, hogy azoknál is bepróbálkozom, akik korábban nemet mondtak nekem.

Tamás

Bence, te perverz állat! Én tegnap az anyukám egyik barátnőjével feküdtem le. A kor tényleg sokat számít! Anyukám biztos megölne, ha tudna az egészről!

Viktor

Hány éves vagy?

Tamás

Áprilisban töltöttem be a 17-et.

Viktor

Ne szívass. Túl fiatal vagy még az ilyesmikhez! Kivéve, ha a legjobb barátod volt az illető!

Ferenc

Itt mindenki megőrült? HOGY ENGEDHETITEK, HOGY EGY GYEREK ILYENEKET LÁSSON?! SZÜLŐI BELEEGYEZÉS NÉLKÜL IS MEG LEHET VENNI A TERMÉKET? Szerintem, ez büntetendő…

Anita

Kérlek, fogd már be! Ne aggódj, veled is biztos le fog valaki feküdni. Ez egy teljesen kamu felháborodás volt…