Minden harmadik ember ferde orral születik. A férfiak semmibe vehetik ezt a problémát, de a nőknek ez komoly megpróbáltatást jelent. A görbe orr nem csupán esztétikai gondot jelent, hanem egészségügyi problémákat is okozhat. A ferdeség légúti megbetegedéseket válthat ki, és az ideg- és érrendszer károsodását okozhatja. Mit tehetünk ebben a helyzetben? Végre megtalálták a megoldást! A Rhino Correct orrsín modern megoldást képvisel a plasztikai műtétekkel szemben.

SHUTTERSTOCK_155769515_Huge

Mi az a Rhino Correct?

Az orrplasztikai műtétek során, az orrsövény különböző hibái kerülnek kijavításra. A beavatkozást plasztikai sebészek hajtják végre, a művelet célja a páciens megszépítése, további egészségkárosítás nélkül. A tökéletlen orr komplexusokat és félénkséget alakíthat ki, azonban a legtöbben mégis félnek a műtéttől, hiszen a folyamat sok komplikációt eredményezhet, és a felépülési időszak rendkívül fájdalmas.

A plasztikai sebészet szakértői már évek óta dolgoznak egy olyan új módszeren, amely teljesen biztonságos és hatékony. Ez az új orrkorrigáló lehetővé teszi a hibák műtét nélküli kijavítását. Íme, a Rhino Correct egészséges tulajdonságai:

 • megszünteti az orr ferdeségét;
 • csökkenti az orrhosszt;
 • kiegyenesíti az orrsövényt;
 • korrigálja az orrcimpa formáját;
 • kijavítja az orrhegy formáját.

Hogyan működik a termék?

A sín hatással van a csontszövetek regenerációjáért felelős biológiai pontokra. Úgy is mondhatnánk, hogy a sín nyomást fejt ki bizonyos területekre, így serkentve az adott pont vérkeringését, illetve helyreállítva a hibát. A módszer használatával, akár egyedül is kijavíthatod az orrod ferdeségét.

A ferdeség ettől enyhén eltérő módon kerül megszüntetésre. A sín egy speciális módszerrel kerül megfelelően rögzítésre, így az orrsövény stabilan rögzítve lesz a szükséges pozícióban. A Rhino Correct-et nem kell állandóan hordani, elég, ha napi 8 órát magunkon tartjuk. A rendszeres használattal jó eredmény érhető el, a kezdeti eredmények már 2 hónap után láthatóvá válnak. Hosszabb használati időszakot követően pedig eléred az általad kívánt orrformát, mindezt bármilyen fájdalom nélkül.

Fontos, hogy ne felejtsük el felvenni a sínt. A rendszeres használattal a kezdeti eredmények sokkal hamarabb láthatóvá válnak. A termék használatát otthon javasoljuk, hiszen az nem akadályozza semmiféleképp sem az otthoni teendőket.

Számos szakértő szerint, a Rhino Correct értékes alternatívát nyújt a plasztikai műtétekkel szemben. De vajon miért ilyen ismeretlen ez a módszer? Sajnos, nem érhető el elegendő információ a termékkel kapcsolatban, hiszen a plasztikai sebészet iparágának nem áll érdekében a módszer elterjesztése.

Az orrsín előnyei:

 • a szabálytalanságok természetes módon kerülnek eltávolításra;
 • az orrsín az ortogel nevű antiallergén és irritációmentes anyagból kerül legyártásra;
 • a termék egész felépítése elképesztő precízióval került megtervezésre, még a legapróbb részletekre is odafigyelve;
 • a korrigáló hatékonyan veszi fel a harcot az öregedésből eredő elváltozásokkal is;
 • az eredmény átlagosan már kéthavi használat után látható;
 • a termék otthon, bármikor használható;
 • megszünteti az orr görbületét;
 • hatékonyan változtat az orrhegyen is;
 • helyreállítja a szimmetriát;
 • nem okoz fájdalmat;
 • nem kell drága plasztikai műtétekre költeni;
 • az eszköz minden szükséges engedéllyel és dokumentációval rendelkezik, így bizonyítva annak minőségét;
 • nem okoz egészségkárosodást.

order

Tudnivalók

ринокоррект

Az orrsín elképesztően népszerű Európában és Magyarországon. Nagy port kavart, mert még a legferdébb orrokat is meg tudta szépíteni. A készülék felkapottsága nem meglepő, hiszen az orrplasztikai műtétek alternatívája nem lehet nem népszerű. Nem kell egy vagyont elkölteni a műtétre, nincs fájdalom, és nem kell rettegéssel várni az eredményt. A modern technológiák jelentősen megkönnyítik a hibák kijavításának folyamatát.

Az eszköz folyamatos használata nem okoz károsodást, hiszen az minőségi, organikus anyagokból készült. A termék nem okoz viszketést vagy kényelmetlenséget, a légzés természetes marad. A korrigálót férfiak is használhatják.

Fontos, hogy a Rhino Correct-et kizárólag a hivatalos gyártótól szerezzük be. Az információhiány az olcsó és vélhetően káros hamisítványok megjelenését eredményezte a piacon. Ezek a tisztességtelen cégek olcsó összetevőket és anyagokat használnak fel a termékeikben, hogy így spórolhassanak a gyártáson, gyakran a vásárló egészségének kárára. A hivatalos gyártó törődik a vásárlóival és kizárólag megbízható eredetű anyagokat használ fel a gyártási folyamat során.

Az eszköz minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja annak alkalmasságát és egészséges tulajdonságait. A gyártónak fontos a jó hírneve, ezért a termékeik után teljes felelősséget vállalnak, ezt úgy bizonyítják, hogy visszafizetési garanciát vállalnak a termékre, amennyiben az nem felel meg a követelményeknek.

Hogyan vélekednek a szakértők?

A szakértői vélemények fontosak, hiszen a Rhino Correct nem egy széleskörűen ismert termék, így könnyen belefuthatunk alacsony minőségű hamisítványokba. Sokan csak újabb marketinges trükknek gondolják az orrsínt, amely a való életben nem használható.

Hogy mit gondolnak a sebészek a termékről? A legtöbbjük úgy véli, a sín rendkívül hatásos és fájdalommentes módszer a hibák korrekciójára. A készülék nem csupán az orr ferdeségét szünteti meg, hanem a légzést is megkönnyíti. A hatékonyságát a pácienseken megfigyelt eredmények bizonyítják.

De sajnos még a Rhino Correct-nek is akadnak ellenségei, akik azt állítják, hogy a termék elképesztően káros az emberi egészségre, mert a légzés szabályzásával negatívan befolyásolja a szívizom jövőbeli működését. Más plasztikai sebészek azt állítják, hogy az orrsín csak azoknak a marketingeseknek és a piackutatóknak a rossz munkájának a gyümölcse, akik meghamisított visszajelzésekkel és ízléstelen képekkel igyekszenek magukra irányítani a figyelmet.

A sín használatának elterjedése a plasztikai sebészetek ügyfélkörének csökkenését eredményezi, ezért sem meglepő, hogy néhány sebész erősen ellenzi a termék használatát. Ők azt mondják, hogy az ember jobban jár, ha inkább a profi klinikákat választja a több hónapos gyanús módszerekkel elvégzett önkínzás helyett.

Szóval, kikben érdemes megbíznunk az ilyen helyzetekben? Az orvosi vélemények és visszajelzések áttanulmányozása után, nehéz nem azt mondani, hogy a Rhino Correct használata néhány esetben nagyon hasznos és tanácsos. Ha a helyzet nem túl vészes és a hibák minimálisak, a sín tényleg segíthet. Ezen felül, a termék akkor is jó választás, ha a plasztikai műtétek az ellenjavallatok miatt nem alkalmazhatóak.

Mit mondanak a visszajelzések?

ринокорррректAz Internetes visszajelzések is azt bizonyítják, hogy a készülék fájdalommentesen képes megszüntetni az orr ferdeségét. A Rhino Correct eltávolítja az orr görbületét és ferdeségét, és a kívánt formára formálja az orrot. A termék hatástalan lehet nagyobb traumák vagy autóbalesetek után, de a kisebb hibákat könnyedén megszünteti.

Ennek a csodálatos eszköznek köszönhetően, az emberek végre megszabadulhatnak a szégyenérzettől és a komplexusaiktól. Még a természetesen görbe orrok sem jelentenek problémát. A termék másik előnye, hogy szükségtelenné teszi a műtéteket, így nem kell számolni az operációk negatív következményeivel.

A Rhino Correct egy forradalmi és egészséges alternatívája az orrplasztikai műtéteknek. A termék elsősorban azoknak ajánlott, akik olcsón és fájdalommentesen szeretnék helyreállítani az orrformájuk hibáit.