A fiatal és gyönyörű megjelenéshez elengedhetetlen bőrünk megfelelő ápolása. Néhányan szerencsésen születnek, hiszen a bőrük selymesen puha és matt, de mit tehetnek azok a férfiak és nők, akik különböző bőrbetegségekben szenvednek? Számukra, a legfontosabb dolog, hogy végre megtalálják a legjobban testhezálló és leghatékonyabb bőrápoló termékeket. A pikkelysömör egy másoknak nem átadható bőrbetegség, amely száraz, vörös foltok formájában jelenik meg a bőrfelszínen, jelentősen elrontva a fertőzött személy megjelenését.

Psoridex

A Psoridex egy természetes összetevőkből álló terápiás készítmény, amely hatékony gyógymódként szolgál a pikkelysömörre.

A termék előnyei

2542154

A Psoridex még csak nemrég került bevezetésre a piacra, de a népszerűsége már most ugrásszerűen növekszik, napról-napra. A termék megvásárlói meglepetten tapasztalják, milyen gyorsan gyógyulnak meg a régóta fennálló betegségből. Kíváncsi vagy, miért is ilyen népszerű a Psoridex? Tekintsd meg a készítmény következő néhány előnyét:

 1. Természetes összetétel.

A Psoridex legfőbb előnye a 100%-osan természetes eredetű összetétele. A termék nem okoz függőséget és szinte soha sem vált ki allergiás reakciót.

 1. Olcsó ár.

A gyártó megbizonyosodott róla, hogy még az átlagemberek is megengedhetik maguknak ezt a természetes gyógymódot. A termék árát előre meghatározták, a drága összetevők ellenére is.

 1. Elképesztő hatékonyság.

A Psoridex gyorsan fejti ki hatását a bőrön. Ez különösen hasznos, ha, például, a jövő héten olyan ruhákat kell hordanod, amikben nagyon látszana a bőröd. A Psoridex látványosan csökkenti a kiütéseket, már csupán néhány napi használat után.

 1. Hosszantartó hatás.

A Psoridex népszerűségének egyik oka az, hogy a készítmény villámgyorsan csillapítja a viszketést és az égő érzést. Nem csupán a vörös kiütések tűnnek el néhány nap alatt, de a kellemetlen érzések is hasonlóan gyorsan elszállnak a krém használatát követően.

 1. Tartósan egészséges bőr a kezelést követően is.

A Psoridex krém használata után még csak nyoma sem marad a betegségnek, nem lesznek égésfoltok vagy sebek a bőrfelszínen. Ez nagyon fontos, hiszen a legtöbb szintetikus gyógymód gyakran sebesíti ki vagy változtatja érzékennyé a bőrt.

 1. A betegség újbóli kialakulása lehetetlen.

A krém tartós használatával és az orvosi instrukciók pontos betartásával, teljes mértékben elkerülhető a betegség újbóli kialakulásának esélye.

 1. Kordában tartja a gyulladásokat.

Még az apróbb visszaesések is elkerülhetők, ha rendszeresen használod a krémet.

5454215454A krém összetétele

Természetes alkotóelemeinek köszönhetően, a Psoridex egy rendkívül hatékony és gyengéd bőrápoló termék.

A Psoridex a következő összetevőkből áll:

 • Napraforgómag – csillapítja a bőrt és hatékonyan szünteti meg a viszketést és a bőrégést;
 • Folyékony paraffin – létfontosságú a bőrön található sebek meggyógyításában, továbbá erős baktériumölő. A folyékony paraffin mélyen behatolva juttatja el a bőrbe a gyógyhatású anyagokat;
 • Mandulaolaj – gyulladás- és irritáció csökkentő hatású, továbbá, kordában tartja a verejtékmirigyek működését is, illetve puhítja és selymesíti a bőrt;
 • Csipkebogyó magolaj – serkenti a bőr vízmegkötő képességét, és intenzíven hámlasztja az elhalt bőrrétegeket. Ennek köszönhetően, a betegség által érintett bőrfelületek gyorsabban és könnyebben gyógyulnak. Továbbá, a csipkebogyó olaj antioxidáns hatású, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja a bőrt;
 • Búzacsíra olaj – stimulálja a felhám regenerációs folyamatait, eltávolítja a plakkokat a bőrről, valamint megszünteti a viszketést és az égő érzést;
 • Butil-hidroxi-toluol, C-vitamin, Geraniol, Eugenol, Mirisztát – fertőtlenítik a bőrt, így lelassítva a fertőzéseket. Emellett, javítják az anyagcserét és a mikrokeringést, valamint lelassítják a sejtbomlást.

Hol vásárolható meg a Psoridex

A Psoridex a gyártó weboldaláról megrendelhető. Nem ajánlott más weboldalakról vagy harmadik felektől beszerezni a terméket, hiszen az eredeti gyógyhatású gyógynövények csak a gyártó által előállított termékekben garantálhatóak.

Hogyan használjuk a Psoridex-et?

A természetes összetevők lehetővé teszik, hogy a termék a betegség előrehaladottságától és állapotától függetlenül használható legyen. A gyógyszer tökéletesen párosítható a hagyományos kezelési formákkal. A betegség előrehaladta határozza meg, hogy a Psoridex fő, vagy csak kiegészítő kezelési módszer lesz-e. Egészséges bőrre nem tanácsos használni a készítményt.

Értékelések21215445

 

A Psoridex elképesztően sok pozitív visszajelzést és értékelést kapott azoktól a vásárlóktól, akik sikeresen meggyógyultak a pikkelysömörből, így boldogan megosztva a krém használatához fűződő tapasztalataikat és másoknak ajánlva a terméket.

Tárolás

A krémet gyerekektől elzárva, sötét, hűvös helyen érdemes tárolni. Ha a krém véletlen a szemedbe kerül, vagy a nyálkahártyáddal érintkezik, alaposan mosd meg az érintett területet hideg csapvízzel.