A 2Slim Anticellulite egy új, javított termék, amely segít leküzdeni a narancsbőrt. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagított készítmény, amely teljesen természetes összetevőkből áll. A termék gyógynövényekből álló orvosságok egyedi keveréke, mely 300 mg-os üvegekben kapható és szájon kell alkalmazni.

Az ülő életmód, az egészségtelen táplálkozás, különféle krónikus betegségek, valamint az idősödéshez kapcsolódó változások is elindíthatnak olyan folyamatokat a szervezetben, amelyek végül a narancsbőr kialakulásához vezetnek. Ha a belső okokat sikerül megszüntetni, a külső, bőrön jelentkező negatív megnyilvánulások is eltűnnek.

A termék megrendelése és megvásárlása olyanoknak ajánlott, akik az egészséges bőrt mellett jó általános egészségi állapotot is szeretnének maguknak.

A 2Slim Anticellulite tulajdonságai rendkívül jótékony hatásúak:

 1. Megszünteti a narancsbőrt okozó folyamatokat a szervezetben;
 2. Hatással van a zsírsejtekre;
 3. Helyreállítja a fiziológiai folyamatokat;
 4. Serkenti az új bőr kötőszöveti sejtek regenerálódását;
 5. Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, salakanyagoktól és a kolszterintől;
 6. Helyreállítja a pajszmirigy és a máj működését;
 7. Erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik;
 8. Serkenti a kollagén szintézist;
 9. Javítja a vér mikrocirkulációját;
 10. Megfiatalítja a bőrt és helyreállítja a védő tulajdonságait;
 11. Csökkenti a nedvesség veszteséget;
 12. Gyulladáscsökkentő hatású;
 13. Narancsbőr elleni és fogyasztó tulajdonságokkal rendelkezik.

5521655

Nem elég külsőleg kezelni a bőrt ahhoz, hogy hatékonyan megszabaduljunk a narancsbőrtől. A masszázs és a különleges narancsbőr elleni kezelések bár jótékony hatásúak és szükségesek, a narancsbőr kiváltó okát a legfontosabb megszüntetni. A bőr a testünk egyik bonyolult szerve, ami nagy területet foglal el és 3 rétegből áll. Mindegyik réteg ellátja a maga funkcióját. A zsírsejtek és a bőr kötőszövete olyan rostanyagot alkotnak, melynek a bőr a nyúlékonyságát és a feszességét köszönheti. Valójában a test összes szervrendszere kapcsolatban áll egymással, így bármilyen, a szervezetben jelentkező rendellenesség okozhatja a zsírsejtek felhalmozódását, és így a narancsbőr kifejlődését is. Éppen ezért ahhoz, hogy megszabaduljunk a narancsbőrtől, fontos a test funkcióinak és rendszereinek helyreállítása

A 2Slim Anticellulite épp ezért lett kifejlesztve. A hatékonyságát már sok szakértő, valamint a hálás vevőktől beérkezett pozitív visszajelzések is igazolták. Természetesen az is fontos, hogy mozogjunk, egészségesen táplálkozzunk, és megfelelő alvásciklust kövessünk azért, hogy megőrizzük a testünk egészségét és szépségét.

A 2Slim összetétele

 1. Lengyel zsurló kivonat — elősegíti a sejtregenerációt, eltávolítja a felesleges folyadékot a testből, és kitűnő antioxidáns. Vizelethajtó hatása van.
 2. Iglice kivonat — vizelethajtó hatással rendelkezik. A lengyel zsurló kivonattal kombinálva megszünteti a felesleges folyadékot és eltávolítja a narancsbőrt.
 3. Orbáncfű — helyreállítja a test funkcióit és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.
 4. A Haberlea rhodopensis híres arról, hogy megerősíti a bőrt és javítja annak nyúlékonyságát. Javítja a májműködést, amely az anyagcseréért és a test méreganyagainak eltávolításáért felelős. Mindemellett fehérjeszintetizáló hatású (a fehérje a sejtek fő építőanyaga). Helyreállítja a pajzsmirigy működését. Ha nem működik megfelelően, az hormonális rendellenességekhez vezethet, a végeredmény pedig az lehet, hogy narancsbőr alakul ki. Ez a gyógynövény emellett erős antioxidáns tulajdonságokkal is bír.
 5. Ásványi anyagok, vitaminok, fitoösztrogének, flavonoidok és zsírsavak különlegesen kiválasztott keveréke – ezek az összetevők felfrissítik és hidratálják a bőrt, helyreállítják a lipid anyagcserét, javítják a vérkeringést, elősegítik a felhám megújulását, a kollagén és az elasztin szintézisét, megvédik a bőrt a korai öregedéstől és a gyulladástól, enyhítik az allergiát, valamint egészséges megjelenést biztosítanak a bőrnek.

464554

Használati utasítás

3-féle lehetséges alkalmazási mód létezik:

 1. Használja naponta 3-szor 10 napon át úgy, hogy minden alkalommal 10 ml 2Slim Antiucellulite-ot elkever egy pohár vízben;
 2. Használja naponta 2-szer 15 napon át úgy, hogy minden alkalommal 20 ml 2Slim Antiucellulite-ot elkever egy pohár vízben;
 3. Hasznája naponta egyszer 30 napon át úgy, hogy minden alkalommal 10 ml 2Slim Antiucellulite-ot ellkever egy pohár vízben.

Étkezések előtt kell bevenni. Nem javallott meghaladni az előírt adagolási mennyiséget.

Ellenjavallatok

 • A gyógyszer bármely összetevőjével szemben tanúsított allergia,
 • Terhesség és szoptatás,
 • Vesebetegség,
 • Akut fázisban lévő krónikus betegségek esetén

A 2Slim Anticellulite a gyártó állítása szerint azonnali hatást gyakorol. Használata kortól függetlenül javallott (kivéve 18 éven aluliak számára). A termék biztonságos és hipoallergén. Szakértők véleménye alapján az esetek 95%-ában még a legsúlyosabb narancsbőr is eltűnik egy hónapnyi alkalmazást követően.